Naši sa strašne raz pohádali a zrazu som počula zo spálne iba strašné buchnutie a mamin plač, ešte aj zamknutú spálňu mali, tak som tak začala vrešťať že nech okamžite otvoria... Tatko odomkol, som ho začala mlátiť , strašne moc som ho mlátila a udierala do neho a nakoniec vysvitlo, že iba treskol nejakú pičovinu o zem od nervov a mama sa zľakla
Moj otec je mamvpičista do špiku kostí... ja tak isto.... to u nás akurát tak matka, ejkeej škorpiónka s obsendantnou potrebou hádania sa a robenia drámy u nás ruší kľudnú domácnosť ale zvykli sme si
netusim fakt. dobra otazka kks. nvm si to ani predstavit. musel by som sa s mamou o tom porozpravat. asi by som ju zobral xebe. aj otca by som sa pytal, co ho k tomu viedlo. bol by som nekonecne sklamany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale priamu reakciu si neviem predstavit, pride mi neskutocne nerealne ze by sa to stalo a ak by sa hej tak fakt netusim
keďže moji sú rozvedení odkedy si pamätám, tak si neviem predstaviť že by boli spolu ako pár nieto ešte že by sa bili
ale asi by som mu veľmi vynadala... a ak by sa to opakovala tak by som volala políciu.