Pre ženy vacsinou cernosi pre muzov aziatky hmm tie aziatky som tusila ale tych cernochov ni inak dnes som robila toto forum pre muzov a zajtra som chcela pre zeny ale neva zatial som v obraze
@torpedo08 Ved ok ked je laska je jedno ako vyzera tucny chudy cierny žlty ale mne islo o to ked nejde o lasku ale nieco len ako sex alebo ktore su krjsie pre mužou a co ich viac laka
Bol by som gadžo, mal by som piči. Kradol by som, dom by som si ničil. Veď aj tak mi dajú nový, robil by som deti. Deti mojich detí.. a potom by som ešte dostával od štátu peniaze.
Nechápem,ako to myslíš...vybrať v akom zmysle ? Pokiaľ sa do niekoho zamiluješ,tak ti je asi jedno,aká to je rasa...ak sa ti tá rasa nepozdáva alebo k nej nemáš blízko,tak sa do takého človeka nezamiluješ. U kamarátov ti môže byť jedno,či je žltý,čierny,hnedý alebo červený...Pokiaľ je to debil,tak je jedno,akú má farbu a kamarátiť s ním nebudeš. Nechápem tieto smerodajné ankety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
no a ked sa pytas ze s ktorou by som chcel sex (ktory som teda ja nemal nikdy ale o to nejde teraz) tak zo vsetkymi
ale ja som za cernosku(americku) aj pri jednom aj pri druhom