Nvm nehapem.. myslela som si chalani to maju najradsej aky moze byt doovod ze chalan odmietne fajku? boli sme u nas doma vsetko v pohode a on odmietol ..robila som to sice len raz..ale sak clovek sa musi ucit nie?
to co spravil?!!! To nie je mozne!!! aaaaaaaaaaa Asi ma obriezku a hnabi sa alebo mu nejde pretiahnut predkozka aleboooo ma maly penis neviem si to inak vysvetlit pice
@12 snad tym nechces povedat ze si to nepocuval Ved to bola najsampopici relacia ako v radiach bezala Ja som na tom doslova krcoval Tie hlody co ti dvaja davali boli neskutocne
poloha 71 je stara znama a ten koho to vobec napadlo je fakt cislo. ak tvoj chlapec nechce aby si mu fajcila asi robis nieco zle. skus sa opytat jeho narovinu a spolu to vyriesite.
no podla mna mu este nefajcila, pisala ze v zivote to robila iba raz... mozno ani nie jemu. a ak jemu, tak to moze byt dovod, rpeco to nechce... mozno mu ho stlacas do bolesti... takze ako to tu bolo pisane, rozhovor
@crueltrue ..... nie ...nerada oslovujem ludi zvieratami preto to w a ide tu o to ze zacala o nej ze hnus a ze sa musela prespat v 14 orata a neviem este co ... ide o to ze ak ma staleho priatela ktoreho ma rada preco by nemala mat sex je to predsa prirodze preco niekoho odcudyovat a mimochodom som matka 5 rocnej dcery a uz 11 rokov som s mojim uz muzom tak neviem preco by som nemohla mat sex a co sa tyka tej natalie666 podla jej reakcie zrejme zavidi, sex je priradzena vec, niekto dospieva skor a niekto neskor tak neviem preco by ho nemala mat ....
@42 ...presne , nechapem co z abroblem tu je.....to fakt musi sa pri kazdej ponuke, ci prilezosti trtkat??...fakt, mozno mu vobec neide len o fajku ci sex, ktoru mu moze poskytnut kazda slapka...no objatie z lasky...pekny usmev.ten dobry pocit..atd. si asi tak lahko nekupi na krizovatke....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
nikto ti nedokaze odpovedat uspokojujuco...kolko spolu chodite?
a mozno sa nekupal cely tyzden a smrdel mu
ale tak si sa ho mala opytat,lebo to by teda aj mna zaujimalo...
no to som tiez este nepocul, ale vazne mze byt za tym vselico, najlepsie sa je o tom porozpravat
bud je veriaci, alebo to este nerobil, mozno ma maleho, mozno mu smrdel, mozno to nechcel na prvom rande, taky slusacik
K-fun to bola parada, skoda ich...
@21 Pár častí majú na stránke: » www.k-fun.vipzone.tv/?page=audio...
ni nejdem do teba vrtat
no podla mna mu este nefajcila, pisala ze v zivote to robila iba raz... mozno ani nie jemu. a ak jemu, tak to moze byt dovod, rpeco to nechce... mozno mu ho stlacas do bolesti... takze ako to tu bolo pisane, rozhovor
Podľa tvojho vyjadrovania dosť pochybujem že máš 26 lebo normálny človek v takomto veku by určite nepoužíval napríklad v slove krava w