Mam pocit ze by sa k tomu mali vyjadrit baby.Nie zeby som bola proti ale nemam to rada.Ked muzske pokolenie nieco odo ma chce tak preco rovno pcha do mna prsty preco rovno nemrdame.Preboha ked som mala 12 alebo 13 tak mna a moje kamosky chalani prstovali
povedzme ze jej prispevok je vzhladom na jej vek trochu trufaly,ale dnesna mlades velmy rychlo dospieva a je to podla mna skoda,ked ma 15 dievca takyto slovnik...pochopi ked bude trochu starsia,teraz po preitani tohoto nazoru ma bude posielat do teplych krajin,ale v pohode
No dobre..ostatní sa tu k tomu už vyjadrili..ja len že keby si chcela normálny odpoveď na tvoju "normálnu" otázku.....tak to bude asi tým že dievčatá sa boja otehotnenia a pokiaľ viem tak prstami sa nedá veľmi oplodniť takže asi preto sa radšej nechajú prstovať a hneď spolu "nemrdajú"..
nechce sa mi citat tvoj profil, takze neriesim vek, ale k veci, osobne som nikdy nemala problem s tym, ze by chalan chcel zostat len pri prstovani, myslim, ze hlavny dovod preco to vacsina z nich robi je, ze si chcu babu predpripravit, aj ked na mna to moc nezabera, bo mam radsej uplne ine veci, ale dobre, ale akoze moja, sak mu nejako naznac, ze tuto cast mozte kludne preskocit a vrhnut sa na nieco ine. podla formy tvojho prispevku si myslim, ze by ti to nemalo robit problem, len potom nezabudni na ochranu prosim ta, bo posledne co tento svet potrebuje, je plno malych harantov, ktori sa narodia trosku vacsim harantom
Ehmm..Ako prepáč, ale niekedy ma uplne zaráža, čo tu holky približne v mojom veku sú schopné nepísať. Nemám slov. Máš 15 a teba rozčuluje, keď ta chalan prstuje, lebo chceš hneď "mrdať"? Podobne tu písalo jedno dievča,myslím, že tiež bola vekovo na tom rovnako.Už vyskúšala s chlapcom všetko možné a jej sexuálny život sa jej zdá stereotipný. Baby kam sa ženete preboha? Ja to vôbec nechápem. Milovanie berete ako určitý druh športu.. A mám pocit, že si mýlite pojmy a dojmy. Milovanie je z lásky.. Vieš čo to je? Ak nie, tak ti radím, nerob to. Objavíš v tom krásu až vtedy, keď sa ráno zobudíš a vedľa teba bude spať človek, ktorého lúbiš. Keď sa mu pri milovaní budeš pozerať do očí a budeš sa cítiť najšťastnejšia na svete. Ale nie preto, že si už "velká" a sexuješ, ale preto, že si velká, rozumná a zamilovaná a sexuješ s človekom, ktorý ti dá viac ako chvíľu fyzického potešenia. A pri takom človeku ti bude stačiť jeho dlaň v tvojej, bez toho, aby si myslela, že "už chceš rýchlo mrdať".
tiez myslim ze nema zmysel sa vyjadrovat k nazorom premudreneho decka co si mysli ze tym ze je alebo sa hra na k*rvu sa z nej zblaznime.a ze sa este aj pocvhvali niecim akoze ju prstovali v 12...byt tebou chodim kanalmi.
akoze ja som decko ale myslim si ze oto je chore ze jebat xD akoze ja si myslim ze ak chces len narychlo a vela a nie pomaly malo ale krasne ( to si myslim ) tak sex za to ani nestoji
ja neviem ale nikto sa k tomu poriadne ani nevyjadril, ja nemam problem s prstovanim, a mne sa to pači a bodka, a v 12? prebohaaa to je dost skoro si myslim
@0 - nejdem riešiť tvoje vyjadrovanie, a príliš ani zmysel otázky, to už tu (vy)riešili ostatní... no podľa mňa zo strany chalana je prstovanie menej vyčerpávajúce (aj keď aj o tom by sa dalo pochybovať), a okrem toho prsty majú jaksi väčší pohybový arzenál, keďže narozdiel od inej časti tela obsahujú kosti, takže sa s nimi (teoreticky) dá spraviť viac.
O čo ale asi väčšinou chalanom nejde, že? Neviem, tak sa možno radi pozerajú, a majú radi ten pocit, že sa môžu hrať ako sa im zachce.
Ale ty ako holka by si mala byť skôr za prstovanie
@27 si fakt debilko amrafel ty už vidíš fašistov asi všade a čo sa týka autorky tohto článku myslím si,že tituly ako mladá kurva atď niesu na mieste každý žije svoj život a je na ňom ako s ním naloží a keď nechceš aby ťa chlapec palcoval tak mu to proste povedz a hotovo nie???kde je problém???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
..ale neviem neviem ked sa ti to pacilo v 12stich tak preco nie teraz
...ale inak nemozem ztoho
...si nejak predbehla dobu
Pekný deň
S dobrým sexom neprichádza veľká láska,
s veľkou láskou prichádza dobrý sex...
Lenže to asi nadržaná Metallica92 nikdy nezistí
Uz som dospelá a stale nemam potrebu ist priamo..ako si to nazvala??? "mrdať"
je mi nevoľno...
sak je z teba taka stetka..!!!!!
O čo ale asi väčšinou chalanom nejde, že? Neviem, tak sa možno radi pozerajú, a majú radi ten pocit, že sa môžu hrať ako sa im zachce.
Ale ty ako holka by si mala byť skôr za prstovanie