@marleymt a okrem toho by uz mohli konecne spustit aj to, aby mal clovek na svojej hlavnej stranke zoznam tem, v ktorych prispieval, ako to bolo uz davnejsie..no..trochu viac davno
ked sa diskusia rozbehne,a zaujme ma reakcia niekoho na niekoho a nechce pisat jeho nick,tak neostava mi nič ,len sa pozret kto sa skriva pod určitym čislom
@trdelniiiq tak to by mohli sprevadzkovat,lebo mnoho tem ktore ma zaujmu chcel by som sledovat dalej,no o par hodin už nejako neviem najst danu temu na stranke najdise.cz funguje možnost"sledovat diskusiu" ona sa mi uloži do mojho profilu a može kedy kolvek sledovat či diskusia obsahuje nove prispevky.
@trdelniiiq možno to spomalovalo stranku. neviem. ja niekedy mam problem že mi načitava stranku birdz pomalšie ako ine siete. možno je to tym že mam pomalši internet.
@korg to je tym, ze ak naraz vela ludi nieco na birdzi robi, sakramentsky sa tym spomali cela stranka..mne niekedy aj 30 minut vkuse vypisuje, ze server sa nemohol najst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
hlavne vtedy keď je to zaujímavá téma...
ale inak @30