neviem, ak som nosievala "klasicke " prstene, vacsinou na pravej ruke .. na lavej ruke som na prstenniku nosila zasnubny .. a teraz obrucku a snubny mam na pravej .. ale asi sa tym neda naozaj riadit, lebo velke % zien ma sperky ako modny doplnok a nie na vyjadrenie stavu cize suhlasim, ze tu pomoze spytat sa @matheusko bolo by to elegantne riesenie
ja nosím na prstenníku ľavej ruky prsteň toho svojho, ale to len vtedy, keď si ho u mňa zabudne alebo keď je opitý a navlečie mi ho na prst s tým, že "já si tě beru!"
ale v podstate inak prstene nenosím, takže u mňa to asi fakt znamená, že som zadaná, haha.
Myslím, že správna žena, ktorá je zadaná, vie dať dostatočne najavo, že je nedostupná už len svojimi prejavmi - s prsteňom alebo bez neho. Keď sa nechá rada obletovať, potom niektorých napadajú takéto myšlienky: "Je zadaná?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale tak niektoré ich nosia preto, že sú zadané
Ale si ma aspoň dobre podpichla
aj keď ja patrím do skupiny ktorá ho nosí lebo je zadaná (aj keď nie je na prsteníku ľavej ruky ... )
ale v podstate inak prstene nenosím, takže u mňa to asi fakt znamená, že som zadaná, haha.