Ked je clowek w podnapitom stawe powie naozaj prawdu wzdy??
Mno newem to posudit lebo jedny howoria ze hej ini ze ne thak ja newem ...jeden powie ze hej ze w alkohole je prawda a ini zase ze ten clowek kedze je opity thak newie co robi ...comu mam werit ?? jake mate s tym skusenosti??
Clovek v podnapitom stave vie 1. lepsie pisat ako ty, a 2. si myslim, ze clovek ked je opity tak neurobi nic, co by nechcel urobit aj za triezva. Akurat z neho spadnu eticke zabrany, takze ti kludne povie do oci co si o tebe mysli, ale za triezva to neurobi len zo slusnosti...
fuuha...no suhlasim s tym ze z neho "opadavaju" eticke zabrany a neurobil by nic co by nechcel aj v triezvom stave...ôlen ten alkohol doda kusok odvahy--....ale s tou pravdou...zalezi aj od toho kolko promile ma v krvi...
Ty si zvyknuta tak pisat? Mas 14 rokov rici, ked budes mat 20 tak budes muset vydat prekladovy slovnik na tie tvoje hieroglify.... A opat k teme: Zalezi to od vela faktorov, hlavne jak na konkretneho cloveka alkohol vplyva. Ja napr. sice vyzeram opity, aj som, ale na mojom spravani sa moc nemeni, hlavne co sa tyka myslienkovych pochodov. Zatial sa mi nestalo ze by som povedal to co by som za triezva nepovedal... Ale poznam vela ludi co ked sa opiju tak u nich vyplava na povrch vela skrytych veci alebo jak by som to povedal....
preboha nie je to jedno ako pise?ved jej rozumiete noo a spat k teme:suhlasim,1.treba brat ohlad na promile,ktore v sebe dany clovek ma 2.na kazdeho posobi alkohol inac a 3.vacsinou,ale tito ludia hovoria naozaj co si myslia...
pretoze kazdi clowek za triezwa ma swoje myslienkowe poxody; a mysienky; skryte pocity; a tuzby...wieme to seci...a za normylnych okolnosti by ich mozno nedal nijak najawo ci uz zo strachu co powie okolie alebo z neistoty ako to bude ked to wyjde na jawo a tak..ale ked je clowek opiti tak je mu to da sa powedat uz jedno a robi to co ce a robi weci ako sam citi a wtedi mu je jedno co si ostatny myslia a co powedia prosto on to w danu chwilu chce a preto to sprawi a preto je aj hlupost wyhowarat sa na alcohol ..wyhoworky typu"sorro to bol chlast"..alebo"tho som nebola ja ale flasa fernetu"..to su uplne hluposti si myslim newrawim aj ja som sa uz 1000x wyhoworila na alcohol ale minimalne z 50% to tak celkom nebolo lebo wed keby som necela tak to nesprawim..rozdiel je len w tom ze za triezwa ludia wiac uwazuju nad nasledkami a za opiteho stawu nie....toto je moj nazor a howorim ho z wlastnej skusenosti..ti co ma poznaju wedia cca o com howorim.....
Ja som povedala pravdu. Povedala som vsetko a na vsetko som mala nazov, vedela som vsetko vyjadrit a plakala som a smiala som sa zaroven. Hovorila som Mir(together forever) ze som egoista. Beznadejny egoista, kedze ona je cast mojho ja(ta ovela lepsia) a ja ju tak velice lubim.... Som rada, ze som vsetko povedala, i ked kebyze nedogrciam celu postel, tak sa mi to zda rozkosnejsie.... UZ nikdy nebudem opita(ha)
ja ked som opity tak nemam problem niekomu povedat co si o nom naozaj myslim ano esteticke zabrany zo mna odpadnu ale tajomstva neprezradzam a nemam problem ani klamat...
No ja to mám tiež vyskúšané že ked som opitá tak hovorím,alebo robím veci ktoré by som za strezva nespravila,ale proste chcela by som ich spravit,ale nemám na to odvahu a ked si vypijem tak to v pohodičke spravím...
ale poznám aj ludí ktorý ked si vypiju tak hovoria úplnú pravdu,ale zas nerobia žiadne nejaké veci,ktoré by inak nerobili takže je to aj tak aj tak...no ale keby som to mala zhodnotit tak myslim že ludia ked sú opitý robia veci ktoré by inak nerobili a keby to naozaj nechceli tak to nerobia.
Opitý povie pravdu, ale záleží aká to je osobnosť a keď nechce aby si vdela pravdu tak ti ju nepovie a bude klamať aj v stave, ale ak je to človek slabý a jednoduchý tak ti povie všetko ako to vidí on.
myslim si, ze ked je clovek vychcana svina, ktora kruti slova vzdy a vsade ako sa mu hodi a nevychlasce toho tak vela, ze nevie hovorit, tak sa z neho stava vynimka potrvdzujuca pravidlo, ze opiti hovoria pravdu.
ale jasne, ze su ludia, ktori seru na eticke zabrany vzdy a povedia ti kedykolvek, co si o tebe myslia do oci. takym davam hitikov
inak si myslim, ze vedomost cudzich jazykov je dost casta ja som napr. schopna hovorit styrmi jazykmi v jednej vete a pri tom to vsetko nahlas kricat. a nerobim ziadne chyby, co mi zostava vecne nevysvetlenou zahadou...
JA ked som byvavala kedysi napita, tak som hovorila VZDY pravdu, bo vtedy mi bolo uplne jedno, ake nasledky z toho budu...ale VZDY len co sa tykalo, akoze nejake tajomstvo, ktre mi zavesila na krk napr.kamoska, tak to by som nikdy ani ako ozrata nepovedala...vtedy sa mi mozog akosi carovne vzdy zabrzdi a povie si "TOTO NEHOVOR!"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale s tym pisomnym prejavom by si mala fakt neico porobit...
a wdaka za nazor
nepaci sa mi W namiesto V, THak namiesto Tak, a neviem co este tam pouzivas za "ozdobne prvky"... ale to uz som mimo temu...
A to sa netyka len alkoholu..
ale poznám aj ludí ktorý ked si vypiju tak hovoria úplnú pravdu,ale zas nerobia žiadne nejaké veci,ktoré by inak nerobili takže je to aj tak aj tak...no ale keby som to mala zhodnotit tak myslim že ludia ked sú opitý robia veci ktoré by inak nerobili a keby to naozaj nechceli tak to nerobia.
myslim si, ze ked je clovek vychcana svina, ktora kruti slova vzdy a vsade ako sa mu hodi a nevychlasce toho tak vela, ze nevie hovorit, tak sa z neho stava vynimka potrvdzujuca pravidlo, ze opiti hovoria pravdu.
ale jasne, ze su ludia, ktori seru na eticke zabrany vzdy a povedia ti kedykolvek, co si o tebe myslia do oci. takym davam hitikov
inak si myslim, ze vedomost cudzich jazykov je dost casta ja som napr. schopna hovorit styrmi jazykmi v jednej vete a pri tom to vsetko nahlas kricat. a nerobim ziadne chyby, co mi zostava vecne nevysvetlenou zahadou...
Pravda je len jedna a ta je vo vine..
cize odpoved znie : ANO!