chalani: mam na vas otazku: predstavte si ze chodite s dievčatom ktore ma 15-20 rokov a ked pride na sex zistite ze je panna. je to pre vas ake? je to napriklad pekny pocit"pocta" ze ste prví? alebo skor je to problem ? alebo nieco ine? dakujem za odpoved
nie som chalan, ale myslím, že dievča by chlapca malo upozorniť dopredu a nie čakať, že na to príde sám... mimo iného by jej v domnienke, že už panna nie je mohol zbytočne ublížiť... ak rozmýšľaš nad prvým sexom s chlapcom, povedz mu dopredu, že to bude pre teba prvý krát...
sorry, že sa vyjadrujem keď nie som chalan ale... nevidím dôvod, načo to chalanovi vôbec hovoriť. ak by sa spýtal tak jasné zas určite mu neklamať ale nemyslím si, že je to niečo čo mu musíš nejak špeciálne oznamovať.
@5 pokiaľ sa s ním neplánuje vyspať, tiež si nemyslím, že by mu to mala vešať na nos no pokiaľ to začne k tomu smerovať, tak by som nečakala, že si to domyslí, fakt to potom môže dopadnúť tak akurát bolestivo...
@kitty7 prečo by mal byť prvý sex bolestivý? jasné, u niektorých je, ale u väčšiny určite nie. ale ja sa na to hlavne pozerám z pohladu, že určite je prvé milovanie krajšie, keď proste prebieha prirodzene ako keby sa mal chalan báť, že či ju to nebolí a stále to nejak kontrolovať
myslím si že ak tomu chlapovi na tebe záleží tak mu to rozhodne vadiť nebude. Ak je to len nejaky somarik čo si chce dobre užiť, tak ho asi nepoteši že si neskusena, jedine ak by to bol nejaky chorobny vyhladavač panien
@tichyrok no práve, že je pekné na chalanovi vidieť, že sa snaží, aby sa to dievčaťu páčilo. napokon, môže to byť aj pre neho celkom nepríjemný šok. ďalšia vec, ktovie, na čo je henten zvyknutý... jeden bývalý bol celkom prekvapený, keď som mu povedala, že sa mi nepáči, keď mi plesne po riti počas toho. vraj to iné baby vždy zbožňovali. nuž, každý sme iný, že? určite radšej, nech to chalan vie. nie každý je zvyknutý na nežné milovanie
Tak podla mňa sa to ten chalan toho dievčaťa spýta hneď ešte tak na začiatku vzťahu ak nie ešte pred, veď keď s niekym chodíte by ste chceli o tej osobe aj niečo vedieť nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja by som sa potešil