jedine čakať to sa stáva... nič sa neboj... ak si s nikým nespala, tak v pohode... a keď ich nedostaneš do týždňa, tak choď radšej ku gynekológovi na vyvolávačku
2 zasadne otazky - spala si s chalanom? kolko rokov uz mas kramy? Ak si s nikym nespala, neobavaj sa. Takisto ak mas este len prve 2 roky, vtedy moze byt nepravidelny, po case sa ustali. no a ak si spala s chalanom, alebo mas kramy uz o nieco dlhsie, sprav si test hadam a potom uvidis, ci treba doktora, alebo len kludne cakat.
AHojte ja mam taky problem ze v decembri som mala naposledy kramy okolo 22.12 tak niak a v january mi mali dojst okolo 20teho nedosli mi ale ja som 28 stratila panenstvo a odvtedy mi stale nedosli takze aj pred sexom mi meskali.. a tehotna niesom uz som si robila 2 testy. a ziadne priznaky nemam nic len neviem co to moze byt. Je to podla vas normalne ze mi tolko meskaju? a ku lekarke sabojim ist lebo este nemam 15. poradte mi prosim niekdo. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a co sa ti nepaci na kombinacii modrej a orandzovej?
ksk a preco kvoli mne?
ja ti nebranim a ozaj ako by sa volal? Kamil?
a volal by sa neviem
Chiflada test som si robil a nic proste nic ale nezufam
sa tato diskusia volako zvrhla
a nezvrhla sa radime ti v oblasti rodicovstva
duhovy? no ok to by bol kompromis