Tato tema sa sice netyka moc politiky, ale trochu sa dotyka prava a deliktoalnej zodpovednosti.Mam 17rokov, co sa mi moze stat ked zmlatim niekoho v rovnakom veku a on ma uda??..mozu byt z toho take problemy na urovni vyrazenia zo skoly alebo umiestnenia
Suhlas zo 4... pokial si nezmlatila niekoho kto vie na policajnom spravit dostatocny bordel aby sa tym museli zaoberat tak potom by z toho problemy byt mohli, inac vacsinou nie
Nuz ked ta uda, tak z toho vacsinou problemy budu. Ako naposeldy nejaki debilkovia sa pobili s kamosovymi znamymi, ale kkti ich zacali mlatit priamo pred kamerou (policia ich mala za cca 15 min)
takze je tam vec ublizenia na zdravy, cize fyzicky utok, taktiez tam moze byt aj obmedzovanie sloboty ucite by tam boli aj dake narazky cize uazka na cti.
Takze jednoznance by si bola trestne zotpovedna. Ale kedze ide o maloletu osobu, aspon si myslim. Lebo kebyze mas 18 tak si uz brana ako dospela osoba. Ale je to na zvazenie sudcu ako zvazi on. Ale ta/ten koho by si zbila by bol asi jebnuty keby to neoznamil na sude
A bitkou sa nic nevyriesi to ano. ALe nieekto si doslova o to prosi. Ja som mal take pripady, ze neustale niekto vyrisival, kym som mu jednu nedal (vzduchom chladenu) potom uz bol ticho a veru bal som sa, aby to nedal na sud. lebo to nebola sranda. a nedal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Naco sa budu na policii zaoberat takymi "zbytocnostami"- to je ich filozofia.. zialbohu
Ano, mozes dakoho zbit,ale za tie problemy,ktore ti mozu vzniknut ti to nestoji.
Poda regres a uda ta a pri dobrom pravnikovi sa cela vec otoci proti tebe...
budeš mať záznam a kopu problémov!!
takze je tam vec ublizenia na zdravy, cize fyzicky utok, taktiez tam moze byt aj obmedzovanie sloboty ucite by tam boli aj dake narazky cize uazka na cti.
Takze jednoznance by si bola trestne zotpovedna. Ale kedze ide o maloletu osobu, aspon si myslim. Lebo kebyze mas 18 tak si uz brana ako dospela osoba. Ale je to na zvazenie sudcu ako zvazi on. Ale ta/ten koho by si zbila by bol asi jebnuty keby to neoznamil na sude
A bitkou sa nic nevyriesi to ano. ALe nieekto si doslova o to prosi. Ja som mal take pripady, ze neustale niekto vyrisival, kym som mu jednu nedal (vzduchom chladenu) potom uz bol ticho a veru bal som sa, aby to nedal na sud. lebo to nebola sranda. a nedal.