...tak je to preto, že neodpisujem na správy takmer nikdy a nikomu pretože si nerada pisem, no a potom mam výčitky, ze som tak dlho neodpísala, no a po roku mi uz pride trápne odpisovať a najma neviem, ako vysvetliť, ze som neodpísala a ako sa dostatočne ospravedlniť, tak to odkladám dalej :/ inak na otázku zodpoviem vzdy ked nahodou odpisem, až na to, ze sa neviem vyjadrit stručne, stále to menim, prepisujem a nakoniec z toho vznikne slohová praca, s ktorou aj tak bez tonu hlasu nie som spokojna, lebo písomky prejav môže vyznieť skreslene a uplne inak, ako som chcela. Preto sa dopisovaniu vyhybam... :/
@autor123456789@7 že? Ale je to tak ja neviem, možno na mna vplýva to, ze tu tie odpovede odomňa nikto nečaká (môžem ich pisat kedy chcem bez žiadnej mojej ďalšej reakcie), pripadne ze je menej zvláštne zapísať min. 1 A4 do verejného fóra, nez do chatu na Messengeri
@autor123456789@7 A este ďalšia vec, tu sa vyjadrujem vzdy k nejakej konkrétnej teme raz za dlhsi cas. Ale ked mi povedzme kazdy den napise 5 ludi a každý z nich ocakava ihneď reakciu, po nej okamžite odpise a ocakava ďalšiu atď, tak by to bolo dokopy asi v mojom prevedení minimálne 500 odpovedi vo forme malej eseje mesacne A to sa mi uz nechce
Väčšinou spravidla neignorujem položené otázky od baby, to skôr oni (niektoré) ignorujú tie moje položené otázky a to ma hnevá, nemám to rád. Ja som úprimný, pravdovravný, nič nepotrebujem tak tajiť, ale tak každý je iný a niekto ani o súkromí moc nechce hovoriť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
b) Som si ju nevšimla/pozabudla na ňu odpovedať