Chlapci, čo by ste robili, keby za vami prišlo celkom pekné dievča, ktoré však nepoznáte a pozvalo by vás von. Ako by ste reagovali? Prijali by ste jej žiadosť?
Ja nechápem prečo si ľudia myslia, že to musí byť vždy tak, že chlap balí babu a baba si len vyberie či ho prijme alebo nie. Nemám nič proti tomu aby to bolo aj naopak
@anonym356 niektoré ženy sú akčné ale prvý krok na 90% robí chlap. Čo je aj výhoda podľa mňa lebo ty si môžeš vybrať akú ženu chces. Ale napríklad moja sestra je po mne takže už keď mala 15 tak si zbalila 23 ročného chlapa ktorého videla niekde v Auparku.
@xxar3s ja ale kurva nechápem kde sa všetci zoznamujú... že už v 15 rokoch každý začína sexovať a mať vzťahy a ja mám 21 a dopiče ešte ani hovno... a to poznám veľa žien a dosť často sa pohybujem v ženskom kolektíve. buď je každá zadaná alebo nemá záujem ale ešte sa mi nestalo že by sa mi nejaká sama prihovorila, už to pomaly vzdávam, po 20ke už je neskoro, v takom veku 99% ľudí má už vážneho partnera
Raz som išla za chalanom či si so mnou zatancuje, nenápadne sa z toho vykecal aby k tomu nedošlo a mňa sa to tak dotklo, že som si povedala, že už žiadneho chlapa oslovovať nebudem kvôli ničomu
@anonym356 ale netrep zoznámiť sa mozes hocikde paci sa ti dievča ideš za ňou zoznamis sa s ňou. Vymysli si dôvod aby ste sa ešte stretli a tam ju budeš riešiť stačí byť prirodzený a nepretvarovat sa nehrať formu ani nerobiť zo seba alfasamca a podobne kokotiny ktorých je plný internet. Môžeš skúsiť aj viac dievčat v pondelok pôjdeš von s Katkou v utorok s petrou v stredu s Emily a tak to môžeš skúšať veď si mladý nemáš rodinu ani deti ani firmu môžeš si namontovať dievčatá od večera do rana
@xxar3s takže keď nemám firmu tak som nezaneprázdnený? a čo ak som len obyčajný zamestnanec, ktorý strávi v práci denne 10-11 hodín (vrátane cestovania) ?
By som sa otacal a hladal ukrytu kameru a skontroloval by som si penazenku vo vrecku. A keby vsetko bolo negativne, zacal by som ju prehovarat, ze to neni az taky dobry napad. Nakoniec by utiekla a dakovala by sa Bohu, ze jej to nevyslo. Asi tak.
@anonym356 mas pravdu takto som sa nad tym nezamyslal.
jedna vec je ale ista ked sa ti niekto paci najelpsie je ist za nou HNED a zoznamit sa s nou HNED, idealne ked k tomu mas nejaky dovod (ked nemas tak si vymyslis). Zoznamenie neznamena ze hned zacnes riesit ale ako nahle mas na nu kontakt tak mas moznost sa s nou potom stretnut a lepsie sa spoznat.
Tak to by bolo fajn, ale asi dosť nereálne, keďže som na seba kritický a nepovažujem sa za ,,super" modela ...no ale zas na druhú stranu by ma to potešilo určite
A keby za mnou prišlo "celkom pekné dievča" (aj z môjho pohľadu),tak by som hovoril NIE, NIE , NIE pretože nechcem kúpiť voňavku za 50€ a nechcem obracať vieru a diskutovať o nej... pretože keď sa takáto situácia stane, tak je to promotérka niečoho. ale inak za predpokladu realizácie popísanej situácie v otázke, tak by som asi zostal bez slov stáť a nevedel nič odpovedať a cítil sa trápne pretože bohvie kto to je a čo v skutočnosti odomňa chce, pretože vždy to je nejaký úchyl, bezdomovec, predavač, alebo vždy má bočné úmysli.
@wistingher ale tak isto mu došlo že oňho mam záujem, tak mohol povedať že prepáč, netancujem, ale môžme dat drink a pokecat alebo sa prejsť.. Ja som tiež nechcela tancovať, ale to jediné mi napadlo na párty, ako baba ho nepozvem predsa na drink
Podľa mna to je rovnaké ako keď ide chalan za babou priste ju pozveš tancovať na zabave alebo ona teba jasne že baba asi nepride za chalanom len tak ako je to u nás baby väčšinou vydávajú signaly že sa na teba neustale pozerá a smeje sa tak aby si si ju všimol ale keď to nejde ani tak prečo by v klude nemohla aj ona za tebou prísť aspon nech vedia ake to je
najprv by som sa posral od prekvapenia, že vôbec nejaké dievča vyvinulo iniciatívu, ešte k tomu voči mne, a ešte k tomu pekné.
potom by som si uvedomil že na tom niečo nie je v poraidku čiže by sa mi spustili úvahy že čo odo mňa chce.
a potom by som prijal a dohodol si rovno presný termín, zaprvé aby keď to vyfučí do stratena, aby to aspoň vyfučalo do stratena jednoznačne a jasne, zadruhé preto aby (ak to nejakou nehodou do stratena nevyfučí) som zistil čo to teda vlastne odo mňa chcela/mala pocit že môže získať, lebo zo sympatií to určite nebolo, lebo zo sympatií sa podľa mojich skúseností baby maximálne tak urazia že si ich ten úplne neznámy nevšimol sám od seba, neprečítal im myšlienky, a nezavolal ich niekam on.
@mobscene_69 Kvôli jednému razu to hádam nevzdáš nie? Baby niesú zvyknuté na odmietnutie? Skúšaj ďalej keby to tak vážne bral chalan tak si v živote nikoho nenájde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
jedna vec je ale ista ked sa ti niekto paci najelpsie je ist za nou HNED a zoznamit sa s nou HNED, idealne ked k tomu mas nejaky dovod (ked nemas tak si vymyslis). Zoznamenie neznamena ze hned zacnes riesit ale ako nahle mas na nu kontakt tak mas moznost sa s nou potom stretnut a lepsie sa spoznat.
potom by som si uvedomil že na tom niečo nie je v poraidku čiže by sa mi spustili úvahy že čo odo mňa chce.
a potom by som prijal a dohodol si rovno presný termín, zaprvé aby keď to vyfučí do stratena, aby to aspoň vyfučalo do stratena jednoznačne a jasne, zadruhé preto aby (ak to nejakou nehodou do stratena nevyfučí) som zistil čo to teda vlastne odo mňa chcela/mala pocit že môže získať, lebo zo sympatií to určite nebolo, lebo zo sympatií sa podľa mojich skúseností baby maximálne tak urazia že si ich ten úplne neznámy nevšimol sám od seba, neprečítal im myšlienky, a nezavolal ich niekam on.
...
No hej, tak šancu by som jej určite dal.
@mobscene_69 alebo možno bol už zadaný.... podľa mna si určite nájdeš nejakého dobrého