@turgon aj by som lovila, ale ako odhadnut ci to ma chlap rad alebo nie? Nechavam to na chlapa, zaujem prjavim, ale malo, nech si nemysli, ze som z neho cela prec... som uz poucena..
@turgon nuz, tak to sa musi vycitit... ale z principu, nie je dobre, ze opakuju zenske vo vsetkom po chlapovi... tie role nejake by tam mali byt podla mna
Ked sa mi niekto páči, tak sa vačšinou tvárim že nič, neviem prečo to vlastne robím, je to taký paradox chcem aby si myslel ža ma nezaujima a zaroven chcem aby vedel že ho chcem , proste ked sa chalan pozrie do oči babe kt. ho chce myslim že by to mal z jej oči vyčitat aj ked má kamennu tvar ( na to čakam aj ja )
@gothicpoethic toto mi neda a musim odpisat ....ja som chcel vediet nazor ostatnych si nemysli ze som niaky traged co sa boji priblizit k opacnemu pohlaviu
ja som v pohode s chalanmi, ktorí sa mi nepáčia , aj stými čo sú mi sympatickí, problem nastane ked sa mi niekto realne vazne zacne pacit ale hlbsie , ze uz to som nou aj niečo roi, nielen typu "si pekny , je s tebou fajn"vtedy som schopna o tom cloveku zistit aj nemozne, ale pred nim bud utekam, vyhybam sa alebo sa tvarim ze nic...a ano viem ze je to blbe..ale ked sa uz prekonám tak sa zvyknem usmievat na dotycneho, to je najviac co dokázem, raz som sa odvazila ...z toho vztahu som sa "liecila"dva roky ..myslim ze nas je viac takých ,,co prave cim viac sa im chalan paci alebo k nemu nieco citia sa zvlastnejsie chovaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
RIP všetky tvoje spermie v kapesniku
však zlatko?@bubo70
bol by som úplne zmätený kebyže mi to každý deň nepripomínaš ako moc ma lúbiš a ja nezaostávam..uznaj.
resp. snažím sa to dať najavo, ale väčšinou to tak nevyzerá
ved musim na oplatku vraciat svoje super pocity
tiez si myslim....podla mna by si bol....neviem si to ani predstaviť
no lebo som asi lepsi duckface:
su v tom fakt najlepsie...NO NE?