Predstavte si, že ste niekde vonku a zrazu zbadáte, ako sa dve baby, jednoducho, doslova pred vami začnú vykusovať.Čo si o tom myslíte chalani???a vy baby tiež???čakám na vaše určite rozdielne názory , lebo ma to veľmi zaujíma, kto má na to aký názor
myslím si že je to ich vec....asi keby som to videla tak by som bola trochu vivedená z miery ale nie preto žeby mi to prekážalo.len by som bola prekvapená.osobne si myslím že na tom nic nie je.ja som tiež len tak z haluze pobozkala kamošku a aj ona mňa a nie preto že by sme sa chceli predviesť pred kamošmi ale len tak sme srandovali a navzajom sa provokovali.a bolo to fajn a nehanbim sa za to...
Apropo, v každom z nás je trochu bisexuality, čiže keď sa to prejaví, napríklad pri bozkávaní sa s osobou rovnakého pohlavia, nie je na tom, aspoň podľa mňa nič zlé Keď je to s kamoškou, alebo osobou ktorá je vám blízka, tak čo..
Wormka, ked nepoznas nic ine iba tych popradskych looserov, na ktorych je mesto bohate asi ako Kazachstan na uran, tak je jasne, ze si myslis, ze baby to vedia lepsie...pravda je, ze neexistuje baba, ktora sa nevie dobre bozkavat, ale...naco ti to vlastne vysvetlujem???
jj jasne chalanov ...vacsinou sa stretavam s tym ze chalanov to porat vrusuje viac nez no baby .este sa mi nestalo zeby som videla jednu babu ako by doslova slintala nad 2bozkavajucimi sa dievcatami
taq asi by ma prekvapili ale neodsudzujem t a soon-ja poznam take baby co slintaju nad 2 bozkavajucimi sa babami ale napr. v sydney je to uplne normalne saq tam maju aj tie teplosske pochody...
noo.. to je pekerna otazka. nemozem povedat zeby sa mi to nepacilo. da sa na to celkom fajn pozerat narozdiel od bozkavajucich sa chlapov je mi az na vracanie, co je uplne zvratene... pfuj!
To je prirodzené... Baby majú väčší sklon byť lezbami, majú to asi v génoch...
to je riadna blbost nieje to o genoch ale o naklonnosti zeny su si blizsie ako dvaja najlepsi kamarati a taky francuzak na verejnosti je vacsinou len mensia vystrednost mozno aj ina orientacia, ale fakt baby aj chalani maju rovnaku naklonnost k inej orientacii
nech si robia co chcu mam ich totalne na haku...ale preco je nechutne pozerat na dve baby alebo na dvoch chalanov ako sa vykusuju...ked neni nechutne pozerat na babu a chalana??? sak podla ma v tom neni rozdiel...a nehovorim s vlastnej skusenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Bozkavanie ako bozkavanie, nezalezi na tom kto s kym
Apropo, v každom z nás je trochu bisexuality, čiže keď sa to prejaví, napríklad pri bozkávaní sa s osobou rovnakého pohlavia, nie je na tom, aspoň podľa mňa nič zlé Keď je to s kamoškou, alebo osobou ktorá je vám blízka, tak čo..
zrejme chalanov, ze???
To je prirodzené... Baby majú väčší sklon byť lezbami, majú to asi v génoch...
to je riadna blbost nieje to o genoch ale o naklonnosti zeny su si blizsie ako dvaja najlepsi kamarati a taky francuzak na verejnosti je vacsinou len mensia vystrednost mozno aj ina orientacia, ale fakt baby aj chalani maju rovnaku naklonnost k inej orientacii
Absolutne nevkusné a choré...
len tu nesir svoje krestanske pohorsenie...prosim ta......