No, niektorých z nás sa to už určite dlho nikto nepýtal Minimálne ja som teda už dobre dlho takú otázku nepočula Ale nikdy som neklamala, neviem, prečo by som mala...
Ja mam taku zaujimavu teoriu, moc ludi mi ju nezere ale je zaujimava.
No ze ked zoberiem zene panenstvo tak som vlastne zase panic. Ci panna? ale to je uz jedno ma to len taky mali zadrhel...neviem ci to plati od poslednej...ale to je uz na dlhsiu diskusiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nie kvoli ankete
nuž ešte som nevedela ako sa odpaňuje
neviem co by som odpovedal ak by sa ma opytal dajaky kamos..asi by som mu klamal lebo to su take kurvy,ze vedia potom riadne zneprijemnit zivot..
ked,tak sam poviem frajerke alebo este pred vztahom ako to je..
a potom bud cau parky abo to uhra,ze .waaw..super a aj tak cau parky..tak uz nehovorim
samozrejme znamym..
ale zaujimave,ze znamemu nepoviem,ale neznamemu nemam problem....hm..
Cudzím ľuďom a rodine je do toho hovno, Birdzu takisto, a blízki sa pýtať nemusia.
brala by som to ako sexuálne obťažovanie a sklony k pedofílii.
Preto sa ma to nikto nepýta.
Asi by som už pannou byť nemala, keďže život so mnou vy*ebáva každý deň či?
No ze ked zoberiem zene panenstvo tak som vlastne zase panic. Ci panna? ale to je uz jedno ma to len taky mali zadrhel...neviem ci to plati od poslednej...ale to je uz na dlhsiu diskusiu