tak sa nepripútajte a zaj**te sa keď nabúrate...sa pozrite čo píšete, alebo na skúškach v autoškole policajtovy povedzte, že ti nedáte pas lebo vám to je nepohodlné..ach
napr vpredu priputat sa mi pride uplne prirodzene... od mala mi nikto v aute nepovedal ked som bola v zadu ze priputaj sa tak som logicky nezvyknuta a je mi to nepohodlne
Väčšinou sedím za volantom. Ale ak sedím vzadu určite sa pripútam, zažila som havárku a nebolo to vo veľkej rýchlosti a keby som nemala pás, tak mám minimálne nos na placku.
jasné, je to prvé čo spravím keď vstúpim do auta a hneď na to upozorňujem všetkých spolusediach.. jedine čo sa nepripútavam je v taxiku lebo mi volado povedal, že sa to nerobí..no a nechodím moc taxíkmi..
@stahli Myslím, že toto si nezaslúži ani komentár, len či potom budeš dokázať žiť s tým, že si svojho kolegu v aute (ktorý sedel pred tebou) dohnal k vozíčku
fetuješ? väčšinou som pripútaná, neviem, skade si nabral hentie bludy, nepripútam sa možno tak na 5 minútovú cestu v jedinom prípade uvedenom v @11 tak ma tu láskavo nepoučuj.
@stahli Chváliš sa tu tým, ako si tvoj tatko zapína pásy... byť tebou, veru by som to do sveta nerozširoval, alebo vy ste taký páni, že máte pod kontrolou aj autá, ktoré idú oproti vám?
@najivna moze, ved pisem , ze kludne moze do nas niekto nadrbat alebo co... a uznala som, ze vacsina ludi tu ma pravdu a bolo by s tym nieco robit navyknem si
@leilla Zo slovného spojenia "väčšinou nie", som to pochopil tak, ako som pochopil Ak som to zle pochopil (asi to tak už bude), tak sa ti ospravedlňujem, a som rád, že si jedna z tých zodpovednejších
@stahli sranduješ ? veď do teba môže naraziť aj niekto iný, aj keby bol šofer auta neviem aky skuseny a dobry, nikdy ti neazruči že donho nenarazi nikto iny
@stahli Čo sem pletieš môj vek? Aspoň ho mám zverejní na rozdiel od niekoho... Aj keď neviem, koľko máš ty, ale aj 10 ročné deti sú v tomto uvedomelejšie ako ty
@stahli Pičovina, hej? Skús sa porozprávať s niekým, kto zažil dopravnú nehodu (ja chvalabohu nie) a prípadne nebol pripútaný, či by tých pár sekúnd obetoval aby teraz nebol doživotne na vozíčku, prípadne pod zemou, prípadne doživotne ochrnutý
@stahli Mňa to nemusí zaujímať, ale teba by malo, keď nie, tak potom ten problém je niekde úplne inde... Potom sa stávajú také nehody, aké sa stávajú. Niektorí jedinci si totiž myslia, že sú nesmrteľný, tomu prispôsobia aj svoje správanie za volantom, aj rýchlosť... Hold, preto máme také vysoké pokuty na Slovensku, ktoré bohužiaľ aj tak nepomáhajú (viď. tvoj prípad)...
@stahli ja mam v riti či v pripade nehody budeš mať pas abo ne, tvoja chyba, len ma zarazila veta "ja chodim s ludmi co vedia soferovat tak to nepovazujem za potrebne" ... nehoda je často medzi dvoma a viac autami ako medzi autom a stromom, ale ved ano, tvoji ludia su profici im sa nič nemôže stať
@stahli pozri si text od cannibal corpse zdrapy ludí to je presne o ludoch ako vaša rodina.. že sa nepripútali
btw ked sa zamysliš že sediš vzadu a naburate ak sedis napr za sedadlom spolujazdca.. nepisem sofera kedze tvoj tatko si nedava pasy ratam s tym ze z auta vyleti dopice zarovno s tebou... tak ak bude spolujazdec priputany v klude napr aj tvoja mama a v tom naraze ty ako si to vyletis dopredu mozes jej zlomit väzy a aj ked to znie neuveritelne odrapit hlavu (kamaratov otec je hasic vybavim vam aj interview a mozno aj foto a sa doserete )
takže čo tu čítam pár jebohlavov a nechce sa mi vás tagovať tak nech to niekto urobí za mna sa zamyslite že tým neohrozujete len svoj život ale aj možno niekoho iného
@ziggy97 toto sa skúr stávalo na ladách a moskivočoch nwm čo to má spoločné z novými autami
a aby sa nehovorilo že robím drámu alebo prehánam tiež som iba vyjadril svoj názor a podľa mna ste subhumani a radšej sa tu už ani nevyjadrím a an isa sem nejdem dívať lebo už sa úplne zgrcám z kokotnosti niektorých užívatelov čo sem píšu
Bože ľudia, chváliť sa na fóre, že máte skúsených šoférov, alebo sa Vám nemôže nič stať lebo ste to vy. Hm. Trošku rozumu by nezaškodilo.
Pri hocakej ceste sa pripútavam, krátka, dlhá, minútová... A?
Pripútaný som vždy aj keď ležím v aute.
Vám to zdravie za to nestojí?
Že nepohodlné. To je ako s prilbou na bicykli - jedna známa si nedávno pod vplyvom alkoholu ustlala na miernom briešku hlavou do obrubníku a prilbu mala samozrejme pripnutú na bicykli, pretože ona vedela jazdiť na bicykli a prilba je nepohodlná. Hm, krvácanie do mozgu, kóma, smrť. Sviečky a vence pri tom mieste, krvavé fľaky na zemi by vás - múdrych donútili možno rozmýšlať.
Pásy vzadu sú blbosť/nepohodlné? Na jednom úseku cesty neďaleko môjho bydliska s malým hupákom vyletelo auto do poľa a žiadne pásy - žiadne právo na ďalší život. Všetko rozsra*kované v poli, mozog, miecha, vnútornosti... V dnešnej dobe je ľudstvo neskutočne hlúpe a tých pár sekúnd na zacvaknutie pásu, prilby, hocičoho ochranného nestojí ľuďom za to aby mohli ďalej žiť aj napriek nejakej nehode.
Ha, nepohodlnosť. Ak je vám pohodlnejšie mať narušenú miechu, niečo s mozgom, komplikované zlomeniny s následkami, tak nech sa páči! Potom nežobrite od štátu nejaký cash a užite si vlastnú hlúposť.
Nie nadarmo sa hovorí, že hlúposť bolí. Ľudia zobuďte sa a pripútavajte sa! To zdravie za to stojí...
Vpredu či vzadu, to je jedno. Pokiaľ cestujem a nič iné popri tom nerobím, tak som vždy pripútaná. Ale pokiaľ sedím vzadu a sedím v strede a niekomu robím zle, tak sa odpútam
Keď šoférujem alebo sedím vedľa tak som pripútaný. Vzadu sa takmer nikdy nepripútam. Asi je to z toho, že naša stará škodovka vzadu žiadne pásy nemala a tak som si zvykol byť vzadu nepripútaný.
zapínam si keď idem dlhšiu dobu...ale stalo sa mi že som išla v aute kde vzadu nebolo alebo som to totálne nevedela zapnúť a išla som len bez toho a bola som dosť nervózna celú cestu...
zapinam si pas, hned ako sadnem do auta - do ktorehokolvek a kdekolvek v aute - ci som sofer alebo spolujazdec na ktoromkolvek sedadle. A podobne ako pise c.106 - tiez by som bola nervozna, keby som si ho nedala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
a ano, priputavam sa, it may save your life
neviem, príde mi to také automatické.
Stále nič?
daj ešte niečo, čo som nevedela/nevidela... O_o
rob osvetu tam, kde pásy v aute ani nemajú.
lebo ludia z mojho okolia to oazaj nerobia O.o
A inakší majstri volantu už dojazdili
ale ked do teba vrazi nejaky cock tak ani soferske zrucnosti nepomozu
moj oco to dokonca vyriesil tak ze si zapol pas a nanom sedi lebo ked ho nema zapnuty tak mu to stale pipa
@marek2031 cim akoze mam "machrovat"
fetuješ? väčšinou som pripútaná, neviem, skade si nabral hentie bludy, nepripútam sa možno tak na 5 minútovú cestu v jedinom prípade uvedenom v @11 tak ma tu láskavo nepoučuj.
matematika prvej triedy zs ti poradi co je rozumnejsie
btw ked sa zamysliš že sediš vzadu a naburate ak sedis napr za sedadlom spolujazdca.. nepisem sofera kedze tvoj tatko si nedava pasy ratam s tym ze z auta vyleti dopice zarovno s tebou... tak ak bude spolujazdec priputany v klude napr aj tvoja mama a v tom naraze ty ako si to vyletis dopredu mozes jej zlomit väzy a aj ked to znie neuveritelne odrapit hlavu (kamaratov otec je hasic vybavim vam aj interview a mozno aj foto a sa doserete )
takže čo tu čítam pár jebohlavov a nechce sa mi vás tagovať tak nech to niekto urobí za mna sa zamyslite že tým neohrozujete len svoj život ale aj možno niekoho iného
@ziggy97 toto sa skúr stávalo na ladách a moskivočoch nwm čo to má spoločné z novými autami
a aby sa nehovorilo že robím drámu alebo prehánam tiež som iba vyjadril svoj názor a podľa mna ste subhumani a radšej sa tu už ani nevyjadrím a an isa sem nejdem dívať lebo už sa úplne zgrcám z kokotnosti niektorých užívatelov čo sem píšu
Neviem prečo,hned som si spomenula na teba DDDDDDDDDDDDDD
Nad drbnutosťou niektorých ľudí sa až rozum pozastavuje
Pri hocakej ceste sa pripútavam, krátka, dlhá, minútová... A?
Pripútaný som vždy aj keď ležím v aute.
Vám to zdravie za to nestojí?
Že nepohodlné. To je ako s prilbou na bicykli - jedna známa si nedávno pod vplyvom alkoholu ustlala na miernom briešku hlavou do obrubníku a prilbu mala samozrejme pripnutú na bicykli, pretože ona vedela jazdiť na bicykli a prilba je nepohodlná. Hm, krvácanie do mozgu, kóma, smrť. Sviečky a vence pri tom mieste, krvavé fľaky na zemi by vás - múdrych donútili možno rozmýšlať.
Pásy vzadu sú blbosť/nepohodlné? Na jednom úseku cesty neďaleko môjho bydliska s malým hupákom vyletelo auto do poľa a žiadne pásy - žiadne právo na ďalší život. Všetko rozsra*kované v poli, mozog, miecha, vnútornosti... V dnešnej dobe je ľudstvo neskutočne hlúpe a tých pár sekúnd na zacvaknutie pásu, prilby, hocičoho ochranného nestojí ľuďom za to aby mohli ďalej žiť aj napriek nejakej nehode.
Ha, nepohodlnosť. Ak je vám pohodlnejšie mať narušenú miechu, niečo s mozgom, komplikované zlomeniny s následkami, tak nech sa páči! Potom nežobrite od štátu nejaký cash a užite si vlastnú hlúposť.
Nie nadarmo sa hovorí, že hlúposť bolí. Ľudia zobuďte sa a pripútavajte sa! To zdravie za to stojí...
ale to je uplne nepodstatne kde sedim - akonahle sa ocitnem v aute, zapinam si pas. okamzite. to je u mna totalny reflex.
vypracovala som si ho az tak, ze sa uz normalne citim nesvoja dokonca aj ked auto stoji napr. na parkovisku a ja nie som priputana.
ale tak či tak by som sa pripútala
vpredu stale, lebo to potom pipa
zapnite zvuk, pozrite, porozmyslajte a hlavne nejazdite ako banda cocotov
ako vodic sa ani nepohnem, pokial nemaju vsetci pas..