Ak sa Vam stal pripad, ze ste sa napr. vyspali so spoluziackou, ti co pracujete pripadne s kolegynou, a stalo sa Vam to napr. len 1-2x, ked ste boli napr. opiti..
Ako vnimate toho cloveka dalej? Myslite nanho v sexualnej sfere, alebo sa dokazete od toho uplne odosobnit. Myslim tym taku tu podmienku, ked s danou osobou nic viac nemate, iba ju stretavate, rozpravate sa ale nie ste zamilovani...Pytam sa najma chlapov, ktori su vacsinou trocha nadrzanejsi ako dievcata.. Dakujem za odpoved
@efyks , nie nie, ano stalo sa mi nieco take so spoluziakom ale nechcem od neho nic, pytam sa len, ci ma stale moze vnimat ako kamaratku alebo len niekoho s kym sa vyspal, a mysliet nato ked ma vidi.. pytam sa vlastne len tak zo zvedavosti ako to ludia maju
Ja mám v svojej kancelárii vyvesenu cedulku s nápisom
“ak budem mat s niiekym v budúcnosti keks , bude to až po svadbe “
Fakttom je že odvtedy ma žiaden kolega neobťažuje čo i len návrhmi a ani ničím podobným
Hej, stalo sa mi to raz. Nikdy to už nebolo dobré. Ja totiž nedokážem intímnu zónu oddeliť od emócií. No nikdy som nebol opitý a vždy som vedel čo v danom prípade robím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
“ak budem mat s niiekym v budúcnosti keks , bude to až po svadbe “
Fakttom je že odvtedy ma žiaden kolega neobťažuje čo i len návrhmi a ani ničím podobným
my sme v pohode dalej fungovali jak keby sa nic nestalo