Ja sa vo svojom smutku rypem a stoji ma vela namahy aby som sa snazila zmenit naladu na veselu pesnickou. Prve tony na mna posobia az nasilne kym mi to zlepsi naladu cize najskor si pustam smutne a ked sa. Na to citim ze uz stacilo tak potom vesele
Ani neviem, či vôbec poznám nejakú vyslovene veselú hudbu . Poznám zábavnú hudbu, poznám hudbu, ktorá je myslená vážne, ale dá sa na nej zabávať, ale ako optimizmus asi jedine Proclaimers a Smashmouth a toho sa fakt nedá počúvať veľa .
@flussica To je tak, keď niekto ako ja, čo sa moc v hudbe nevyzná zakladá anketu o hudbe
Ono je to asi aj individuálne, kto ako akú hudbu vníma. Na mňa tak pôsobí trebárs reggae, arabská či srbská muzika, íska a keltská, Red Hot Chili Peppers. Naopak smutne či vážne na mňa pôsobí skôr pomalá hudba napríklad...
Teda môj prvý príspevok bol asi hlúposť, tak ho prosím ignorujte
Celou anketou som asi myslela to, či si pustíte skôr niečo, čo bude zodpovedať vašej nálade alebo práve naopak.
Ale asi keby som musela tak by som to zaradila do tej veselšej, aj keď to asi znie divne. Tou smutnou som myslela skôr takú akoby pomalú, melancholickú... Ale ako vravím, každý to vníma asi trocha inak.
Smutná nebývam, ale keď náhodou som, tak počúvam skôr nejakú chillovú ako smutnú, častejšie som ale agresívna a vtedy počúvam nejakú energickú, aby som mohla agresivitu produktívne využiť. Vlastne všetko chcem nejak využiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a objatia
Ono je to asi aj individuálne, kto ako akú hudbu vníma. Na mňa tak pôsobí trebárs reggae, arabská či srbská muzika, íska a keltská, Red Hot Chili Peppers. Naopak smutne či vážne na mňa pôsobí skôr pomalá hudba napríklad...
Teda môj prvý príspevok bol asi hlúposť, tak ho prosím ignorujte
Celou anketou som asi myslela to, či si pustíte skôr niečo, čo bude zodpovedať vašej nálade alebo práve naopak.
ale k Lane sa neuchýlim nikdy.
Ale asi keby som musela tak by som to zaradila do tej veselšej, aj keď to asi znie divne. Tou smutnou som myslela skôr takú akoby pomalú, melancholickú... Ale ako vravím, každý to vníma asi trocha inak.
1. pomalú, melancholickú
2. skôr pozitívnu
3. agresívnu