Keď uvidíš niekde nejakú babu, vonku, na nejakej akcii, nejakú kamošku kamošky kamoša, alebo proste len neznámu babu, zapáči sa ti, v hlave si hovoríš že je pekná, máš nutkanie jej to povedať?
Povedať niečo také niekomu neznámemu?
nemam problem dievcatam hovorit ze su pekne a nemaju to problem akceptovat mozno to lepsie beru od dievcata ako od divne zazerajuceho slintajuceho chlapa s hrcou v nohaviciach
to ti ako napadlo dať také kombinácie do anketovej otázky s dvoma možnosťami?
Nutkanie povedať mám každej sympatickej babe, ale nie každej to aj poviem, napríklad poviem to kamoškam , ale trebárs na cudziu peknú ženu sa usmejem, pri tej lepšej chvíli sa aj zoznámim
Ked len tak na ulici uvidim krasnu babu, tak nie.
Poviem si,ze je to kost..ale vyslovene sa za nou nerozbehnem.. aby som jej to povedala,bolo by to nejak cudne.
No ked mam moznost sa rozpravat s takou zenou..Tak urcite pochvalim ..to nie je problem
niekedy ano, ak je extremne pekna a citim sa komunikativne
alebo ak to zene, ktoru poznam, velmi pristane, tak vzdy
ale tak to je uplne ine a menej creepy od zeny
zase:
- muzovi to poviem, len ak ho uz poznam, alebo je zamerne vyfinteny na nejaku prilezitost, cudziemu nie
- ak to mne povie muz, tak veeelmi zalezi od toho, ci nieco ocakava naspat; ak ma chce len pochvalit a ide dalej, potesim sa; ak ocakava, ze mu nastupim do auta a na mieste porodim dve deti, tak utekam
@xxar3s preco taka otazka ked chces fotku modelky tak si na omyle.
Musi z nej aj nieco vyzarovat.
Nejaky cit .Najkrajsie zeny su tie, ktorym sa da vycitat z tvare ,nieco pozitivne
Taktiez naivnost..a sibalskost ked z baby srsi, ma naviac (to je moj nazor)
O krasnej zene ktora je navonok chladna poviem len ze je pekna a to je vsetko ..idem dalej...inu si zapamätam
@obsession no to mas pravdu ale casto je zena navonok chladna lebo ma taku pozu, lebo si drzi odstup pred ludmi ktorych nepozna. Ale ked s nou zacnes komunikovat tak je uplne ina.
zavisi. ked som v naladicke s fakt sa mi na nej nieco paci, tak to poviem a zatial boli reakcie pozitivne. ale vzdy to bol niekto, s kym sa pozname minimalne z videnia. inac ludom, resp. zenam hovorim fakt velmi velmi velmi zriedka, ze dobre vyzeraju. ak vyzeraju dobre, vedia to zrejme same a nie je dovod to spominat, a pri inych, ktore bezne vyzeraju ok a v danej chvili extra dobre, to zas obcas spomeniem medzirecou.
@xxar3s aj to je pravda ...su baby ktore hraju urcitu pozu....ale z oci sa da aj tak vela vycitat..je to predsa brana do duse ..
btw a preco si to vlastne chcel vediet potrebujes asistenku v hladani krasnych zien
Keď je to nejaká úplne cudzia baba, tak asi skôr nie. Až potom, ako s ňou nadviažem rozhovor. Iba že by som ten kompliment ešte chcel nejak rozvíjať a začať s ním konverzáciu, ale skôr nie.
@dollish nahodou to by bolo super a super zážitok ... ale hlavne keď sa za ňou nerozbehneš a len to zakričíš, úplne si to viem živo predstaviť A podľa mňa by to zobrala dobre aj ona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Povedať niečo také niekomu neznámemu?
Nutkanie povedať mám každej sympatickej babe, ale nie každej to aj poviem, napríklad poviem to kamoškam , ale trebárs na cudziu peknú ženu sa usmejem, pri tej lepšej chvíli sa aj zoznámim
Poviem si,ze je to kost..ale vyslovene sa za nou nerozbehnem.. aby som jej to povedala,bolo by to nejak cudne.
No ked mam moznost sa rozpravat s takou zenou..Tak urcite pochvalim ..to nie je problem
alebo ak to zene, ktoru poznam, velmi pristane, tak vzdy
ale tak to je uplne ine a menej creepy od zeny
zase:
- muzovi to poviem, len ak ho uz poznam, alebo je zamerne vyfinteny na nejaku prilezitost, cudziemu nie
- ak to mne povie muz, tak veeelmi zalezi od toho, ci nieco ocakava naspat; ak ma chce len pochvalit a ide dalej, potesim sa; ak ocakava, ze mu nastupim do auta a na mieste porodim dve deti, tak utekam
@obsession ukaz foto aky je tvoj typ za akou zenou by si sa otocoila ...
Musi z nej aj nieco vyzarovat.
Nejaky cit .Najkrajsie zeny su tie, ktorym sa da vycitat z tvare ,nieco pozitivne
Taktiez naivnost..a sibalskost ked z baby srsi, ma naviac (to je moj nazor)
O krasnej zene ktora je navonok chladna poviem len ze je pekna a to je vsetko ..idem dalej...inu si zapamätam
ale nie za umyslom ho zbalit alebo co
btw a preco si to vlastne chcel vediet potrebujes asistenku v hladani krasnych zien
ale keď je to niekto koho už poznám, alebo proste je na to príležitosť, tak nemám problém to povedať ani žene ani mužovi.
ale veľmi to nerobím, neviem komplimentovať.
A všetci ma za to ľúbia.