@positive34 pre vela chalanov je to sexi, to máš ako s prsiami, tebe sa až také príťažlivé nezdajú, ale chalani sa ich nevedia nabažiť ale založiť o tom anketu, to je moc
Zase pičovina ja neviem mne sa páči žena a nie silonky alebo pančuchy????. Ty chceš povedať že keď ma 80 ročná starena zastieru a pod ňou pančuchy tak sa ti postaví preto že ma na sebe pančuchy???? Nechápem tej otázke čo majú pančuchy spoločné so stoporením penisu??? Chlapče to máš fakt blbé chodiť po meste keď sa nevieš ani ovládať a hneď ti stoji ba dokonca máš chuť masturbovať keď vidíš silonky alebo pančuchy
@30@dudri uplne totalne maximalne mega trapna kokotina to "opity som?" a strašne skurvene ma to sere ked to niekde vidim a jebe mi to silno nervy. (Nič proti tebe)
Veľmi sa mi páči ženské telo v silonkách. Je to veľmi vzrušujúce. Škoda, že je málo žien, čo rady nosia silonky. Rád by som spoznal ženu, ktorá ich nosí rada, alebo dokonca ju to vzrušuje. Som tolerantný k iným názorom. Každému sa páči niečo iné.
tak to nie, fuj masturbovat? fuj to je prilis uchylne, silonky nosievam aj ja ale ked vidim dievca v silonkach tak si povem jej toje super.... alebo tie silonky sa nehodia, ale masturbovat? nie to kto roby take?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale tak čo, chalan sa chcel len pochváliť, aký je z toho moc nadržaný.
Alebo to je fake...
LOL
a btw: