ja áno stále hee dnes som sa to aj spolužiačky pýtala a ona že tiež hej vždy to hladá v hlave , pretáča si zošiť a hovorí sranda určite to robííte aj vy !
Nie, ja to opakujem pred odpoveďou, a potom, keď idem pred tabuľu nemyslím skoro na nič. A keď začnem hovoriť, tak si spomeniem na prvé slovo a poviem všetko, čo mám. Nikdy nemyslím na zošit, to by mi nepomohlo.
Presne viem, dke čo bolo tým pádom čo mi chýba ešte a tak.
Ale problém je, že občas píšem tak hnusne, že si niektoré poznámky prepisujem a potom ich mám síce pekne, ale už to nemá takú.. "originalitu" takze tam ide ta fotograficka pamat doriti...
jj,iba skoda,ze teraz si zapamatam len to,ze to bolo na pravej strane hore asi 6 riadok odvrchu,ale co tam bolo,tak to je zle...zradna foto pamat...lepsie sa zamysliet a hladat,co si moja hlava pod tym slovom predtavuje,s cim si to spaja a max to obkecat
ja som to raz dokonca na pisomke zvyraznila(nadpisy,diela,autorov ) tak isto ako v zosite ucitelka si myslela ze som si vytrhla zo zositu (lebo nam nedava otazky ale len co vies o tejto teme )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Presne viem, dke čo bolo tým pádom čo mi chýba ešte a tak.
Ale problém je, že občas píšem tak hnusne, že si niektoré poznámky prepisujem a potom ich mám síce pekne, ale už to nemá takú.. "originalitu" takze tam ide ta fotograficka pamat doriti...