Ja som v tomto vcelku divná, lebo všetci o mne vedia, že si nerada píšem, chatujem, že takmer nikdy neodpovedám a že mi majú jedine volať... Ale vo fóre je to z nejakého pre mňa nevysvetliteľného dôvodu trochu iné a väčšinou sa aj následne zapájam. Možno aj preto sa mi vždy páčil viac B než FB
Ja ani v mojom vlastnom forku neviem co ludom odpisat! :S Ja musim mat ludi proste"nakukanych"aby som sa s nimi vedela bavit, ci uz na nete alebo irl. Zvykla som si...
@etelnair tak to by sa mi nechcelo, ale nevadí mi to.
...Nie, je to fakt len preto, že si všetky komenty čítam a zaujímajú ma (ako aj tá téma), takže je asi prirodzené, že mi niečo niekedy napadne. A asi je to aj tým, že sa mi páči, keď vzniknú aj nejaké (mini)diskusie (pokiaľ to nie sú hádky) a nie iba vyjadrenia názorov (o to viac, že je nás tu už len pár).
A tiež som si všimla, že niekedy založím takú nejakú úplnú blbosť (napr. o mladej cibuľke) a som schopná potom zapísať celé litánie o tom) taký únik z vážnej reality akoby :/
@salora Tak prosím zahlasuj, nech tam nie sme takí sami s Torpim a Staphylo
Rozdiel:
1. možnosť - až na nejakú výnimku/y vždy, zahŕňam tam aj možnosť 100%, len som sa snažila vyjadriť, že sa môže stať aj že nie
2. možnosť - nad 50% (jednoducho máte pocit, že častejšie áno ako nie)
@lafiziq Ďakujem, hej tak nejak som to myslela, ale prišlo by mi v tomto prípade udávať percentá Osobne by som to teda rozdelila (pre perfekcionistov):
1. 95-100%
2. 51-94%
4. 50%
5. 6-49%
6. 0-5%
Snáď je to teraz zrozumiteľnejšie Alebo práve naopak no @salora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
...Nie, je to fakt len preto, že si všetky komenty čítam a zaujímajú ma (ako aj tá téma), takže je asi prirodzené, že mi niečo niekedy napadne. A asi je to aj tým, že sa mi páči, keď vzniknú aj nejaké (mini)diskusie (pokiaľ to nie sú hádky) a nie iba vyjadrenia názorov (o to viac, že je nás tu už len pár).
A tiež som si všimla, že niekedy založím takú nejakú úplnú blbosť (napr. o mladej cibuľke) a som schopná potom zapísať celé litánie o tom) taký únik z vážnej reality akoby :/
a aký je presne rozdiel medzi možnosťami 1. a 2. ?
Áno, takmer vždy
Väčšinou áno
Rozdiel:
1. možnosť - až na nejakú výnimku/y vždy, zahŕňam tam aj možnosť 100%, len som sa snažila vyjadriť, že sa môže stať aj že nie
2. možnosť - nad 50% (jednoducho máte pocit, že častejšie áno ako nie)
1. 95-100%
2. 51-94%
4. 50%
5. 6-49%
6. 0-5%
Snáď je to teraz zrozumiteľnejšie Alebo práve naopak no
@salora