Kedy ste sa dostali ku Birdz-u? A za akych okolnosti? proste ste surfovali po nete, a nahodou ste narazili na takyto portal? alebo vam o nom niekto povedal? btw. ja viem o Birdzi od mojho brata, asi pred tromi rokmi som sa prvy krat registrovala..po
Počula som o ňom na inom blogu, kde som predtým bola a keďže som musela z toho pôvodného odísť a vyskúšala som potom veľa rôznych iných blogov, tak som zakotvila tu, lebo sa mi tu najviac páčilo.
vela krat ked som nieco hladala na nete, google vypluval odkazy na birdz fora tak som to tu len tak pasivne z casu na cas citala, a zaregistrovala som sa az ked som pocitovala potrebu to tu sem-tam obohatit vlastnymi prispevkami
Hľadala som nejakú radu v googli či čo a vyhodilo mi birdz Zo začiatku som tu málokedy chodila a len tak čítala fóra až pokým som nemala potrebu niečo aj okomentovať,tak som sa zaregistrovala a už je to 89 dní čo som tu
Mne prišla pozvánka na mail od spolužiačky zo základnej školy, že nech sa sem idem pozrieť...bolo to už hrozne dávno...tak som sa registrovala ešte s prvým nickom, potom som naň však dlho nechodila takže som zabudla heslo a musela sa registrovať odznova a tak som tu
30.3.2006 som sa zaregistroval ale poznal som to tu od prvej triedy na gymply cize nejak od roku 2004. vtedy sme sa tu smiali na tych fakeovy diskusiach nieco na styl "bravo poradna - mam klitorich na chrbte?", o tom bol cely birdz vam poviem
adminko kolini sa mi "postaral" svojími úsečnými poznámkami o BAN zajko30........tento nic som založil v 2008 nejak v lete, birdz som objavil náhodou .....filip
@keroll hah nemas zacky! .. aposn jedna si dala povedat..
jasomsa sem dostala zeasi pred4 rokmi som sa sem regla anechodila som sem apootm som to dako objavila cez forum.. a regla sa znova a som feest rada zesomto ibjavila lebo BIRDZ je super iked pomaly
presne to bolo 29.9.2007... a hladala som raz niečo na nete o nejakom spevákovi a náhodou som otvorila webku jedného chalana a chcela som mu napísať, tak som sa sem regla... dlho sme si aj písali, ani neviem či tu ešte aj vôbec je... potom som mala obdobie, že som sem určitý čas nechodila(cca 3 mesiace), ale potom som sem začala znova chodiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
A moje Birdz znovuzrodenie nastalo 3.januára 2012.
ale prečo to si už naozaj nepamätám
kvoli @millieandrea nejak mi ho spomenula tak som sa registrovala
3.7.2011
tuším som čítala v tej dobe knižku Motýlik a hľadala nejaké informácie o nej
jasomsa sem dostala zeasi pred4 rokmi som sa sem regla anechodila som sem apootm som to dako objavila cez forum.. a regla sa znova a som feest rada zesomto ibjavila lebo BIRDZ je super iked pomaly