@admin Ale tak mne to je jasné, že to nikdy naňho napísané nebolo. Aj keď teraz keď je minister, tak peniaze sa nájdu. Len odrazu už na nás ani nemá čas. Ale bol aspoň taký puppet master, nie? Taká mysteriózna šedá eminencia, ktorá vám posielala kryptické príkazy koho máte zabanovať.
@cltr0n to nvm, ja som mal v "priateľoch" ľudí, s ktorými som chcel interagovat, nie takých, čo som chcel spiclovat xD čiže sa mi páčilo, že keď kamoš dal smiešny komentár (trebárs ku fóru, ktoré som chvíľu predtým sám navštívil, čiže za súčasného fungovania birdzu by som ten koment zrejme už nezbadal), mohol som ísť okomentovať aj ja a pod. Aj ak šlo o starú záležitosť. Teraz ak okomentuje niekto rok starý obrázok alebo forum, nik o tom nevie. Vtedy aj stará vec mohla pretrvávať
Ja hlasovať nebudem, lebo by som bol zaujatý asi. Inak tí, čo píšete “ten žltý Birdz”, ak myslíte ten s roletami, tak to je druhá možnosť (za Tomáša (s Perexom) )
@admin prečo nám nedáte aspoň nejaké oficiálne stanovisko? Ledva odpovedáte na naše otázky. Starý birdz bol aj v tom dobrý že @tomas a adminovia sa o nás starali a riadne odpovedali na otázky a nechali nás nakuknúť aj do zákulisia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(To, že niekto napíše v komentároch, že adminuje/vlastní birdz, neznamená, že to musí byť pravda)