Tieto sa ti nepáčia??Tak chod na inú "orignálnu" stránku (každý si domyslí) kde máš iba nejaký blbý profil.Keby sa o tom nepovedalo,pindala by si že sa ti nepáčia??
@tomas o takýchto veciach by si nám radšej vopred ani hovoriť nemal,lebo vidíš akí potom všetci sú..
Vieš...že by si povedal že budú napr. o týždeň,a už by si to mal aj nachystané...Môj názor..
aa..raz a urcite dockame ked sme na tom cakali uz tolko..tak este si troosku pockame o to krajsie prekvapko bude..a radsej nech to bude lepsie upravene ako iba tak urobene..zeby bodaj bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a kedy tu bude o com sa uz davno hovorilo ze aby sa nevytvarali nove nicky kvoli tomu ze ludia sa hanbia odkliknu si na diskusii "anonymne"
A ešte,prečo by ťa z toho malo švacnúť??
Tieto sa ti nepáčia??Tak chod na inú "orignálnu" stránku (každý si domyslí) kde máš iba nejaký blbý profil.Keby sa o tom nepovedalo,pindala by si že sa ti nepáčia??
@tomas o takýchto veciach by si nám radšej vopred ani hovoriť nemal,lebo vidíš akí potom všetci sú..
Vieš...že by si povedal že budú napr. o týždeň,a už by si to mal aj nachystané...Môj názor..
Btw, ja ich ani nechcem.
Radšej mať niečo kvalitne a neskôr ako unáhlene a naprd. No a fakt by sa to radšej nemalo zverejňovať skôr.