Paci sa mi chalan a aj ja jemu,boli sme spolu na silvestra,rozpravali sme sa a aj bozkavali,neviem ci som neurobila chybu ze hned vten vecer sme sa bozkavali.Teraz je v Rakusku a pride az v lete,nechodime spolu ale ja by som chcela,a ked sa stretneme a po
Pacit sa este neznamena ze ta niekto lubi vies? A taktiez ti nemozes pytat, ci sa mas nechat pobozkat. To musis vediet ty.
To ako keby som sa ja pytal, mam ist na WC cik cik, ked budem s babou ktora sa mi paci a ktoru lubim? Je to potreba ktoru musim vykonat. A tak podobne je to aj s tym bozkom a takdalej. Ked sa stretnete tak uvidite. A mozno ti ani nepovie, ze sa mu pacis. Takze nemaluj certa na stenu, kym ho nevidis
no podla mna si spravila chybu, mala si ho aspon trosku spoznat a hlavne dlhsie, ale to uz teraz nenapravís. Viem, že sa dá tomu tazko odolat, ked sa ti ktosi páci a pritahuje, no ak ti vyzná lásku a este nechces od neho bozk, tak sa skús jemne odtiahnut a povedat, že sa moc ponáhlate... no neviem, más to ozaj tazké, tak drzím palce
Si na práškoch rob to čo cítiš nemáš 16, aby si potrebovala radu len si zisti či tvoje úsielie nebude márne a on sa pobaví a potom keď pôjde preč, tak si povie ,, á poslúžila..."
jeho to srať nebude ale ty budeš veľmi trpieť, určite si naňho riadne namotaná.
dievca.riaď sa srdcom, buď otvorena.povedz mu, zareaguj pred pobozkanim, resp.ak bude urychleny a pobozka ta, povedz mu, ze si nezelas, aby ta bozkal necakane. ked nevies, kedy ho pobozkat, nerieš.riešením bude ked sa rozhodnes v chvili ked budes citit, co chces spravit. bozkaj vtedy ked chces.a daj mu poznat, ze ked ta lubi, resp.sa mu pacis, je zrejme ze si ťa váži a tvoje slová budú preňho mierou. bude vediet, pokial zájsť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
To ako keby som sa ja pytal, mam ist na WC cik cik, ked budem s babou ktora sa mi paci a ktoru lubim? Je to potreba ktoru musim vykonat. A tak podobne je to aj s tym bozkom a takdalej. Ked sa stretnete tak uvidite. A mozno ti ani nepovie, ze sa mu pacis. Takze nemaluj certa na stenu, kym ho nevidis
no podla mna si spravila chybu, mala si ho aspon trosku spoznat a hlavne dlhsie, ale to uz teraz nenapravís. Viem, že sa dá tomu tazko odolat, ked sa ti ktosi páci a pritahuje, no ak ti vyzná lásku a este nechces od neho bozk, tak sa skús jemne odtiahnut a povedat, že sa moc ponáhlate... no neviem, más to ozaj tazké, tak drzím palce
jeho to srať nebude ale ty budeš veľmi trpieť, určite si naňho riadne namotaná.
Alebo mám takú knižku doma čo som dostal asi tesne pred 12stkou tak ti ju pošlem