cawte ludia......neviem ci ste to tu uz riesili ale ja by som chcel vediet ze kedy je ten spravny cas na to ,kedy poviem svojej drahej slovka "LUBIM TA".......???chodime spolu 2 mesiace...a ja sa bojim ze ked jej to poviem bude zaskocena.....a myslim ze b
Nesnaž sa jej to za každú cenu povedať a trápiť sa s tým, že "už jej to musím povedať, už jej to musím povedať", lebo potom jej to nepovieš nikdy. Ten správny čas podľa mňa príde sám.
Podla mna riesis viac menej neriesitelny problem ..problem to ani nie je ... Presne.. neda sa to nacasovat kedy povies.. povedz ked to citis... v casaku navod nenajdes..
pozri, preco sa nas pytas? ty najlepsie musis vediet ci ju lubis. Ak ju naozaj lubis, tak jej to HNED povedz. Ja som to svojej ex povedal hned na druhy den, ale my sme boli zamilovany uz dlho pred, len sme o tom nevedeli... ale to je iny pripad.
Jednoducho, na nic necakaj a povedz jej to. Ale musis to sam citit, ze ju lubis, nech to niesu len prazdne slova. Z vlastnej skusenosti viem, ze dievcata miluju ked im to chalan povie. Nemas co stratit ked jej to povies, a stavim sa ze len ziskas
No podľa mňa je jedno kedy jej to povieš, teda ak to myslíš úprimne...a podľa mňa by to bolo jedine príjemné prekvapenie...ale ak si si nie istý tak ešte počkaj a potom jej to povedz...ale aby si zase ty nečakal pridlho...
Ak sa bojíš, že ona nebude vedieť čo povedať, tak to môžeš skúsiť takto:
1. V pravej chvíli (odporúčam medzi bozkami) jej pozrieš do očí a povieš "Ľúbim ťa"
2. Pobozkáš ju, aby si jej to dokázal a zároveň ju tým umlčíš, aby nemohla nič odpovedať
3. Ak budeš mať ten pocit, že ju to zaskočilo (ak ihneď neodpovie to isté, ak stuhne, ak odvráti zrak), tak jej dáš prst na pery a povieš: "Pst, nič nehovor. Veľmi ťa ľúbim, ale nechcem, aby si mi povedala, že aj ty mňa len preto, že som ti to povedal ja." Prípadne môžeš dodať: "Chcem, aby si to tak sama cítila."
4. Znova ju pobozkáš a budeš pokračovať v tej činnosti, čo ste robili, než si povedal tie "osudové" slová. Budeš sa tváriť, že ani neočakávaš odpoveď.
Ona z toho možno bude "na větvy", ale ak sa s tebou bude cítiť príjemne a bude cítiť tvoju lásku, ešte v ten večer sa istotne dočkáš aj jej vyznania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Jednoducho, na nic necakaj a povedz jej to. Ale musis to sam citit, ze ju lubis, nech to niesu len prazdne slova. Z vlastnej skusenosti viem, ze dievcata miluju ked im to chalan povie. Nemas co stratit ked jej to povies, a stavim sa ze len ziskas
jej vek / tvoj vek * pocet mesiacov celkovo/dni kolko ste boli zatial spolu ň
ak je to menej ako jedna uz si to mal povedat, ak jedna teraz a ak viac tak mas cas
a teraz seriozna lebo ma este niekto zdrbe povedz jej to ked to tak citis
neboj dopadne to dobre
1. V pravej chvíli (odporúčam medzi bozkami) jej pozrieš do očí a povieš "Ľúbim ťa"
2. Pobozkáš ju, aby si jej to dokázal a zároveň ju tým umlčíš, aby nemohla nič odpovedať
3. Ak budeš mať ten pocit, že ju to zaskočilo (ak ihneď neodpovie to isté, ak stuhne, ak odvráti zrak), tak jej dáš prst na pery a povieš: "Pst, nič nehovor. Veľmi ťa ľúbim, ale nechcem, aby si mi povedala, že aj ty mňa len preto, že som ti to povedal ja." Prípadne môžeš dodať: "Chcem, aby si to tak sama cítila."
4. Znova ju pobozkáš a budeš pokračovať v tej činnosti, čo ste robili, než si povedal tie "osudové" slová. Budeš sa tváriť, že ani neočakávaš odpoveď.
Ona z toho možno bude "na větvy", ale ak sa s tebou bude cítiť príjemne a bude cítiť tvoju lásku, ešte v ten večer sa istotne dočkáš aj jej vyznania
Tak veľa šťastia!