Kedy má žena najväčšiu chuť na sex ? dá sa to nejako vyrátať ?
viem že je to väčšinou nevyspitateľné a nedá sa to vyrátať ale počul som niečo v tom zmysle, že sa to dá vyrátať kedy má žena tie dni kedy nakupuje vyzívave veci oblieka sa tak a je strašne nadržaná, počul som že je to pred menštruáciou je to pravda ?
vyrátať? jasné! Vek + počet dní trvania krámov, (ak má prsia A alebo tak pripočítaš (ak má prsia C a väčšie) tak odpočítaš jej vek, v ktorom prišla o panenstvo, toto číslo vydeľ množstvom partnerov, ktorých mala a zistíš, ktorý deň v mesiaci je najnadržanejšia! také jednoduché!
Cez ovuláciu. Vyrátať sa to dá. Musíš zistiť, aký má menštruačný cyklus (ak má 28 dní - tj ideálny, tak nájdeš odpoveď snáď aj v prírodopise 7. ročník ZŠ...). Ak má dlhší alebo kratší, tak v rovnakom pomere musíš vyrátať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a nerátaj to, nevidím zmysel. a hej, pms tomu veľmi pomáha
Vezmeš tretiu odmocninu populácie ľadového medveďa na Sibíri a umocníš ju ciferným súčtom aktuálneho dátumu.
Toto číslo potom predelíš počtom vlasov na jej hlave a pripočítaš jej BMI.
Od výsledku ešte odrátaj počet viditeľných hviezd na oblohe a mal by ti vyjsť výsledok.
@luc.ka
to neplati.. pocas skuskoveho je chut na uplne vsetko. takze na co najviac sa pochybujem, ze da urcit /hlavne nech to nie je ucenie : /
keď to povie žena ako ty...
@orfea2 tak pretooooo sem nechces dojst furt pred kramami!
A cez krámy som teda chuť nikdy nemala :/
A komentár @6 zabil!