Kedy mi prestane po prvom sexe krvacat ......(nadavky sa pouzivat nesmu)
tuto noc som prvy krat mala sex (gratulujte miiiiiii) inak bolo to super a tak ale straaaasne krvacam nebolí to ale chem sa spitat niekoho kto ma skusenost kedy to prestane asi to je aj s casi individualne ale aspon tak priblizne..
Nemalo by to trvať dlho ale teraz by si si mala dať ma chvíľu pokoj aby si si tam nezaviedla infekciu. Krvácanie bude trvať tak dlho do akej miery došlo k poškodeniu hymenu .Daj si vložku a vydrž.
@James144 no tak je to ďalšia kurvička ktorá chce byť dospelou a nechápe že dospelým sa stávaš pomocou ROZUMNÝCH rozhodnutím a poučenia sa na chybách a nie chlastaním húlením šukaním...
smiech ! a v tom druhom topicu co tu bol odkaz..este vacsi smiech jedna z veci..ktore proste mam na birdz aj nemam rad..proste TOTO sa tu riesi ?! D jebot
nechapem co je toto za mladez ze po prvom sexe ma potrebu sa s tym pochvalit na Birdzi...to uz kde sme? a mali by posunut vekovu hranicu prveho sexu na neskor, ak takychto individui existuje viac
@44 nevies ci nesexovali uz skor a navyse bez ochrany ( ci to pouzivali to byvolie crevo ci ako nam to vraveli sak mamicky byvali uz davno pred 18tkou, lebo sa dozivali nizkeho veku, co nebola vakcina proti tubere a podobnym havediam ci?
mimochodom dievcina pocuvaj ja by som sa skor hanbila jak obleceny na nuda plazi ze tak skoro a este sa chvalit paneboze... sak na tom nie je nic cool... je to zivotna potreba cloveka ale nie v 15tich premilost!!... vies casom to budes mozno lutovat, alebo sa z teba stane lahke dievca... sorry ale nad takymto zmyslanim uz aj mne rozum zastava...
Drahá duša, nevšímaj si tých čo ti tu nadávajú. Oni ti závidia, že to máš za sebou. To krvácanie nie je dobré, ale dúfam, že už sa to zlepšilo. Neboj sa toh. Ak by to však pokračovalo, určite navštív lekára.
A aké to bolo v tú noc? Asi pekné, ked chceš gratulovať. Napíš viac do tajnej pošty, ak chceš.
dik za podporu, ochanu sme samozrejme pouzily tak neviem preco tu pisete ze nie a ak mi checete nadavat tak mi to nepiste sem, tu chem len radu za kedy to prestane to ze idem za gynekologom je po prvom sexe samozrejme. A ak ho mam rada tak neviem preco by som nemala jeho mama o tom vie a je to normalna slusna zena, rozmyslala som predtym samozrejme aj o tom ze by sa mohlo nieco stat a co sa tyka toho komentu ohladne chalana co ho ma 6cm tiez mu tam hazdy nadaval a ouzaj tusim nuiekto aj spomenul ze preco sa tym chvaly??? Ludia pisu do fora lebo potrebuju poradit a vy ich takto oserete noe diki moc
no len mna trošku štve jedna skutočnosť , je tu prihlasená pár dni napiše z 10 komentoch a da jednu trapnu diskusiu a už má lepší status ako vela ostatných ludi čo tu chodia aj pol roka a všade sa zapajaju
čo ti drbééé cisy či jak to máš, šak sa spýtaj maminy čo s tým... alebo jeho maminy, keď o tom vie prostee.... čo ti poviem keď to neviete, tak sa do toho neserte a nebudeš musieť zakladať takéto diskusie teda vlastne, čo to píšem ty si ináááč dobrá, keď si si to dohodla cez sms a ešte v kostole.... si FAKT HUSTÁ....!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Lebo hovoríš, že ťa nič nebolí...
Možno rodíš o deväť mesiacov popredu
pernik asi naražal na toto
no co ma robit ked som ho donutila hh inak dododla som si to v kostole cez sms
uuplna trapošina
a puberta s ňou musí pekne trepať
číslo 52
@0 ty musíš byťriadna piča
Inak gratulujem. Dufam ze si si dobre vybrala. je to neco unikatne.
mimochodom dievcina pocuvaj ja by som sa skor hanbila jak obleceny na nuda plazi ze tak skoro a este sa chvalit paneboze... sak na tom nie je nic cool... je to zivotna potreba cloveka ale nie v 15tich premilost!!... vies casom to budes mozno lutovat, alebo sa z teba stane lahke dievca... sorry ale nad takymto zmyslanim uz aj mne rozum zastava...
A aké to bolo v tú noc? Asi pekné, ked chceš gratulovať. Napíš viac do tajnej pošty, ak chceš.
No skvela pesnicka k teme mi isla
Polutujte mna!
Kazdopadne @Cissy ja mam skolenia a za patdesiat sedem eur ti to tam opravim
čo ti drbééé cisy či jak to máš, šak sa spýtaj maminy čo s tým... alebo jeho maminy, keď o tom vie prostee.... čo ti poviem keď to neviete, tak sa do toho neserte a nebudeš musieť zakladať takéto diskusie teda vlastne, čo to píšem ty si ináááč dobrá, keď si si to dohodla cez sms a ešte v kostole.... si FAKT HUSTÁ....!!
ja len lol na takýchto ľuďoch
@VeryHappyHippo , @11mat12 súhlasím s vami chlapci
ale túto noc mala prvý sex !!!!!!!!!!!! nato nezabudnite !