Tenpatic - ale veď také hocikde nezoženieš - nie ako tie svetoznáme značky ktoré zoženieš na každom rohu - veĎ predsa je to birdz - to je záruka kvality
Nuz a hadajte preco sa tato kategoria vo fore premenovala na "BIRDZ Stretka a ludia na Birdz" D
Momentalne istotne nebudeme organizovat oficialne stretko, radsej by som bol, keby sa konali pravidelnejsie stretka, ze by ste si organizovali sami. Niekto z Kosic vymysli stretko v Kosiciach, niekto z BA vymysli stretko v BA, a som si 100% isty, ze ked pride jar, ze zacnu opat aj stretka
Tricka sa robili v Trickarni (to sa tak vazne vola . Je zopar triciek este, ak dakto chce...
Mozno sa v marci urobi nova kolekcia (uz tretia tusim
Tomáš, máš na tie tričká njaké C v kružku? lebo mám kamoša čo má tú takú...hovadinu papier prežehliavaci či čo to je...Že keby si dovolil tak si vytlačím sám lol...(samozrejme len pre osobné nekomerčné účely...)
Takže vyhlasujem stretko na tú medickú vždy deň pred voľnom (teda spravidla piatok, ale aj deň pred sviatkom). Teraz pred veľkou nocou má byť hnusne takže sa začína až ten ďalší piatok Keď nedojde nikto, s čím rátam, budem mať stretko sám so sebou
A ešte na veľkonočný pondelok vyhlasujem náhradný program pre baby čo nechcú byť šibané a nechcú sa schovávať doma v skrini
Prvá tohtoročná birdz túra niekde po Karpatoch asi tak Koliba a okolie do 30 km
M1k3: Posledný pokus o stretko v Medickej dopadol asi tak, že sme tam boli dvaja (Nie že by mi to vadilo, príjemný večer v čajovni vo dvojici mám celkom rada, ale ako Birdz stretko to bolo dosť odveci A najkrajšie na tom je, že tá osoba čo to vtedy vyhlásila tiež neprišla práve preto že bola presvedčená o tom že nikto nepríde )
Čo sa týka veľkonočného pondelka - nepotrebujem sa schovávať, aj tak budem mať len budíček pohárom studenej vody do tváre a zvyšok dňa mám pokoj (pokiaľ sa bude opakovať scenár posledných dvoch rokov )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
toto je dotaz a Tomasa: Kde si ich dal vyrabat? tie tricka? Bo ja by som chcel tiez par triciek spravit a docela by sa hodilo vediet ze kde
Ad stretko: Predpokladam ze cez letne prazdniny a mohli by sme to hodit niekedy na nejaku chatu, nech nas tam nikto moc neotravuje
Ad BA stretka: Ak vydrzi pocasie a bude sa zlepsovat tak sa zachvilku mozme zacat dohadovat na nejakom termine v medickej
Momentalne istotne nebudeme organizovat oficialne stretko, radsej by som bol, keby sa konali pravidelnejsie stretka, ze by ste si organizovali sami. Niekto z Kosic vymysli stretko v Kosiciach, niekto z BA vymysli stretko v BA, a som si 100% isty, ze ked pride jar, ze zacnu opat aj stretka
Tricka sa robili v Trickarni (to sa tak vazne vola . Je zopar triciek este, ak dakto chce...
Mozno sa v marci urobi nova kolekcia (uz tretia tusim
Aj ja som za nieco komorne, teraz niekedy dat oficialne stretko je podla mna blby napad- skor az niekedy na letne prazdniny by som to nechal
Aj na stretko chcem prist,len to mam daleko
Kto pride ?
a k tym trickam ako vlastne vyzeraju? mozno by som si aj objednala podla financii a
Tomas aky je ucet na poslanie penazi pre BIRDZ???
A ešte na veľkonočný pondelok vyhlasujem náhradný program pre baby čo nechcú byť šibané a nechcú sa schovávať doma v skrini
Prvá tohtoročná birdz túra niekde po Karpatoch asi tak Koliba a okolie do 30 km
Očakávam kritiku aké pravidlá som porušil
Čo sa týka veľkonočného pondelka - nepotrebujem sa schovávať, aj tak budem mať len budíček pohárom studenej vody do tváre a zvyšok dňa mám pokoj (pokiaľ sa bude opakovať scenár posledných dvoch rokov )
WHISKY V ZADDDKU xD
imho, fest tanovene stretka su kravina.... casom to upadne...