@antifunebracka loool ! nie a co sii ,..alebo vlastne ..no ona s nimi spava a ja len flirtujem ,aj to sa rata? chcela som byt single a uzivat si volnost ...ale cert to vem...
@junkychess ma inak dost hneva, ze spi s kazdym okrem mna no teraz by mala prist na nas majales tak verim ze s pribudajucimi poharikmi budu padat zabrany
@antifunebracka ... ale v poslednej dobe som od nej nepocula ani tak ,ze s niekym spi, asi sa zacina davat "dokopy" a uz prestava byt aka bola .. ty si aky kruty pocuj! no tak ak ju fakt spijes tak...to je dost pravdepodobne ze medzi vami nieco bude ! ..ale kedze si panic (podla tejto ankety) tak nestresuj ,vzdy je nieco po prvy krat D ...
@junkychess tak ja neznasam, ked niekto, kto ma povest uplne dostupneho cloveka ma odmietne sak to je ake zle na sebavedomie? spijem, aj keby som mal vyjst na mizinu!
@antifunebracka ..ja reku ju beries ako babu s ktorou xces chodit , a ty len "pojebat a odhodit" si kruty! sa nesmie dozvediet ze sa zname lebo by sa na mna fajne nastvala ...
@junkychess to sa neboj, nejsom bonzak vsak ja by som s nou aj celkom chodil len mam pocit, ze u nej je to opacne-ze najprv sex a az potom zacne randit ja sa rad prisposobim
@antifunebracka .. hej mas recht s tym chalanom co chodila 2 roky aj s nim najprv ..spavala ...takze ona to ma nejak prehodene musis ju nejak presvedcit ze ty si naj "borec" v posteli D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
boze preboze
ale teda pripisujem tam, že aj zajtra
Už nebude čierny náramok? :´(
chcem sa zasnúbiť a až potom