dáko koncom leta na jednej rozlúčke s kamarátkou ktorá išla do Írska ale to bolo len tak zdravo potom som si dala predsavzatie že do konca roka nebudem piť...
@mcvpn zlý? prečo? a robila... dala som to všetko von .. a na svadbe... šak to je strašné... ale tak piť budem ale nie tak že sa opijem.. aj teraz so sestrami pijeme víno
@mezomus ty si odvtedy nepil ? a ty si v poriadku ? dufam, ze aspon drogujes poriadne !!!
@transplantovana onee aky bol koncert dudriho ? som nemohol dojst, lebo sak my sme mali tez koncert len 100km od BA a co som to chcel, ze ci ides na dalsi metal do Kacka utorok..
@n0win0u ale on má koncert vo štvrtok teraz to som ti písala, že reku v predstihu. a já ti nevím, v stredu ráno robím, zvážim to. a navyše, keď si nevybavím lístok, tak tam nepôjdem, fakt nemám záujem dať také prachy za hudbu, na ktorú nechcem ísť
@transplantovana sona ale ja som skorej myslel, ze do Kacka pred koncikom, nejake vinko dat abo tak.. sak ja ani nestem aby si tam sla, tam bude taky mordor, ze zase dostanes laktom stvrtok ? hmm ak piatok enbudem mat skolu, tak by som aj dosiel, daj mi nejaku linku abo co, nech vidim, co tam bude..flyer som nevidel v bratiske asi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
nieje nič krajšie ako sa ráno zobudiť a byť v pohode ou jéé
ALE! zhresil som... vcera som bol u kamarata a ten na mna vytiahol punč... no nedaj si
Inak nepijem skoro vôbec a nevidím zmysel v ožieraní sa.
Ak sa vie niekde zabaviť iba ak je opitý, príde mi to smutné
Ten večer sa dosť pilo... a ešte viac sa zabávalo
a ja včera, dve hodiny vkuse sme tlieskali zámerne mimo rytmus
@transplantovana onee aky bol koncert dudriho ? som nemohol dojst, lebo sak my sme mali tez koncert len 100km od BA a co som to chcel, ze ci ides na dalsi metal do Kacka utorok..
@mezomus ty nejdes na maroon do TT v utorok ?
Už by to chcelo zase zresetovať.
a penaze si co? vysplicham?