@mkamka no vieš ja mam v rodine uhilneho bratranca ktory má 15rokov a pije fajči atd... ja som mala 10 a on ma zavolal niekdeasi na bunker a tam mi podal taku flašu a potom si už nepametam a potok ked som sa už zobudila bola som n..ha
@moonbeam poznam velmi velmi malo ludí ktorý bolit riezvy ked to mali 1x takže vcg? azda nanich svieti slnko menej ? bude zarabat menej penazí lebo si nato nepametá ?
@krisi Kika Vargova z Prievidze uvedomujes si ,ze ked raz nieco napises na net tak to uz nevymazes??? keby to tak tvoja mamka citala co si sem napisala... bud si fake alebo kurva...
@krisi nepochopila si podstatu toho co som ti napisal...ked na net raz nieco napises tak to uz nezmazes a to co si napisala su dost zavazne veci a napr. teraz by mohol @tomas informovat policiu o tom ,ze bol na tebe pachani trestny cin a ked si si to cele vymyslela tak z toho budes mat velke problemy...
fakt internet by mal byt od 18 rokov a nebola by tu diskusia spamovana takym velkym mnozstvom fake diskusii...
omg...polovica z vás sa správa trápne ..ako keby nikto z vás nikdy nemal 13,14 rokov a "podobné" myšlieny tým chcem povedať,že je mladá na to aby tvorila ankety/odpovede hodné 20...ročných ľudom pretože istotne toho prežila menej a ešte sa dokonca vyvíja..tak nechápem čo od nej čakáte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
anketa: EPIC FAIL
utešovačky same...
a kebyze nahodou nie tak by som vam motorovou pilou nechal zredukovat tu vasu rodinu nejako
fakt internet by mal byt od 18 rokov a nebola by tu diskusia spamovana takym velkym mnozstvom fake diskusii...