@12 tak ja neviem ale prehodial som s nim par slov a ak by to bol neikto starsi tak neviem neviem...... neviem či je horsie ked sa na takeho ko*ota niekto len hrá alebo ked niekto taký ko*ot naozaj je
ja som to prvy krat robila, ked som mala 19- a bolo to na chate...sak to poznate, alkohol..potom sa ma niekto opytal, ze ci TO neskusim, tak reku ze sak som to este nikdy nerobila..ale ked nitko iny nechcel, tak som sa podujala..
takze som prvy krat v 19tich rokoch na chate KOSTILA KURA
@37 komu hovoris krpaty ty *radsej censorujem* pod do kosic a sa stretneme... ale ne vazne ked chces mi zavolaj dam ti cislo cez ts a uvidi sa kto je krpaty ty ultrakokot ...
ja tak teraz lutujem ze nebyvam v samorine a nevyznam sa v IT....
ale ludia naozaj ho neserte sak on je strasny satanista co trtkal v 10 so 14tkou sice nemal cim, ani nevedel ako ale urcite ju pretiahol a vyvolal uz satana... urcite ma za sebou niekolko ciernych omsi a dalsich ritualov ako napriklad odkusnut skreckovi hlavu a tak podobne...
@22 ze normalne ju pretiahol sak sa stavim ze teras bi si ju nemal cim mno ked to vobec bola ona a ne dajaka opica a este taki tlustoprd ako ty heh neveriiim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
moj spoluziak na strednej isiel prvy krat do obchodu ked mal 17 rokov.
ja som prvy krat bol vo fitnescentre ked som mal 18 rokov.
myslis bozkavanie? randenie? alebo co konkretne? DD
ty si FAKE ako vyšitý...
@5 sory cel som tam dat aj ze nad 18 ale uz tam neboly moznosti
proste je to len malý debil...a toto ma byt buducnost nasho statu?
ach jo
yslis
že to bol clovek
?
@12 tak ja neviem ale prehodial som s nim par slov a ak by to bol neikto starsi tak neviem neviem...... neviem či je horsie ked sa na takeho ko*ota niekto len hrá alebo ked niekto taký ko*ot naozaj je
normalne. som ju pretiahol
by ma zaujiamlo fakt že čo si pod pojmom sex vlastne predstavujes......hladkanie po kolene?
takže ti to neberiem
takze som prvy krat v 19tich rokoch na chate KOSTILA KURA
i am so proud of myself
@42 tak ja neviem...predtým akosom to tetovanie mala to tam nikto neobjavil...takže to bude miesto na tetovani
Vyšmariť !
ale ludia naozaj ho neserte sak on je strasny satanista co trtkal v 10 so 14tkou sice nemal cim, ani nevedel ako ale urcite ju pretiahol a vyvolal uz satana... urcite ma za sebou niekolko ciernych omsi a dalsich ritualov ako napriklad odkusnut skreckovi hlavu a tak podobne...
ach ja tak strasne dufam ze to je FAKE...