Mam odpor k cigaretam, takze som to nikdy neskusal a nikdy skusat nebudem! Nepil som uz cca 3 roky!
Vedeli ste, ze priemerny fajciar je vystavenny vyssej davke ionizujuceho ziarenia nez pracovnici v atomovom priemysle, alebo astronauti na ISS, ktory su na predmetnej stanici 6 mesiacov?
Polroka sa mi však darí fajčiť len vtedy, keď sme niekde vonku a popíjame, resp. aj keď nepopíjame, skrátka keď si niekam vyjdeme. Som rada, že skončilo to obdobie, kedy som musela mať neustále pri sebe krabičku cigariet a keď som fajčila 10-15 cigariet denne.
@sanik2 našťastie, alebo bohužiaľ? (to nik nevie..) už nie..
raz som sa (ani sama neviem či sú v tom temné sily alebo môj anjel strážny) objavila u lekárky a po XY vyšetreniach mi povedala, že moja astma je v takom štádiu, že ma ktorákoľvek cigareta môže zabiť..
a až vtedy som si akosi uvedomila, že žiť na tomto svete nie je až tak zlé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Vedeli ste, ze priemerny fajciar je vystavenny vyssej davke ionizujuceho ziarenia nez pracovnici v atomovom priemysle, alebo astronauti na ISS, ktory su na predmetnej stanici 6 mesiacov?
raz som sa (ani sama neviem či sú v tom temné sily alebo môj anjel strážny) objavila u lekárky a po XY vyšetreniach mi povedala, že moja astma je v takom štádiu, že ma ktorákoľvek cigareta môže zabiť..
a až vtedy som si akosi uvedomila, že žiť na tomto svete nie je až tak zlé...