hmm? niesom jedina ktoru to zaujima, a nevravim len o tskach ale o viacerych chybach. takze kedy by to mohlo byt?(pytali sa na to v roznych forach ludia ale niekto nereagoval takze sa pytam takto, a dufam ze teraz nabehne mayo a povie ze som mala napisat
Neviem prečo nemôžete nechať Tomáša na pokoji nech sa mu v pokoji pracuje na zlepšení databázi ale namiesto toho tu doňho všetci šprtáte - že kedy to už konečne bude...
jezis lebo to chcem vediet, prosto staci mi povedat ze 25. aprila to bude hotove nech aspin viem, lebo sorry ale uz dva dni je napisane ze o niekolko hodin, to aj moj otec ma kratsich niekolko hodin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Viete o tom že sa odtrhol dosť veľký ladovec na antarktíde?...
a aspon, teda podla mna sa viac cita, pise a tak ale kua ja si uz chcem precitat ts od no od
A chcete vediet cas? No v lete to uz pojde Spokojni? Super.
aj ja chcem aby ma trapili ts-ky
ale netrápia.....
Ehm... ach... ja... KRISTE!
To co?!
Proste, ludia... kym NEPLATITE za chod stranky... nerobte si naroky na vsetok nas cas. Dakujem.
To co ma byt, ze 25. aprila?
ufff. Ok, TSky mate, pridem do prace a zlikvidujem VSETKY tieto uzasne diskusie o TSkach.