noo tak po prve to malovanie je celkom v pohode no tak ja som s tym zacala asi v deviatom rocniku na zakladke a potom s tou menstruaciou je to kus prehnane nemyslis? kazda baba to ma individualne vedsinou to ma dostat do 16 roku zivota a ak to nedostane tak vysetrenie ...... a potom sex je tiez kazdeho zalezitost podla mna zalezi na vychove dietata...ako ho rodicia vychovali atd...
1. nie každá baba, čo sa maľuje, hneď sa zmaľuje ako nejaká štetka, ale tie, ktoré sa namachlia a na ksichte nosia omietku, to je prípad do tvojho výskumu
2. keď dostane baba prvú menštruáciu v 11 rokoch, hneď sa začne vrhať po chalanoch? Tie "+3 roky" sú akurát.
3. Kto by chcel nejakú malú dvanástku, ktorá má chuť na sex? To je úchylné
@7 ale ved 13 a 14 rocne uz sukaju o sto sest len sa nepriznaju
ake je to nemalovat sa ako stetka lebo ja v tom akosi nevidim ziadny rozdiel a s tym menzesom a 12-stkami zase nechod do extremov aj 12 rocne uz niektore sukaju vid cigani, ale o tych sa tu nevyjadrim lebo by mi zmazali toto forum
@9 lenže niektoré tie 13-14 sa naozaj aj maľujú a obliekajú ako nejaké k*rvičky. A ak ich chcel nejaký chalan, tak hádam majú aspoň aké také prsia a tie začínajú rásť až pri celkovej hormonálnej zmene a príchode menštruácie.
Rozdiel medzi zmaľovaním a maľovaním je dosť veľký. Tiež sa maľujem, ale nepreháňam to
PS: Cigáňov nechaj tak, tí sú zvláštna kategória a neoplatí sa o nich ani hovoriť
preboha warcraft ty neprestaneš s takýmito trápnymi témami ? všetky ženy sú podla teba len kurvy. Krásne názory máš. prestaň prosím ťa pozerať tie americké seriály, prestaň chodiť na pokec, a chod medzi ludí von
12-14 ? ako pochybujem ze vedecke studia? moja mala sesternica ma coskoro dvanast co jej mam dat na vianoce kondomy? ako chore vazne chore! ze v dvanastich...
@warcraft3 100 bodov za názov No, ak ti tu skutočne budú písať solidné veci, tak to bude zaujímavé na čítanie neskôr. Aj pre neskoršie generácie birdzákov
@24 No, ale tak téma akurát na vymazanie, ako to tu tak čítam... PS: Čím ti tu mám akože prispieť? Od kedy sa mi postaví alebo ? Vieš čo ti poradím? Spýtaj sa spolužiačiek, ak nie si magor, spýtaš sa to normálnym spôsobom, verím, že ti skôr odpovedia
Ako warcraft nechápem, hej sú aj také typy dievčat ale to by som povedala že sú skor extrem a výnimka ako bežné baby. Normálne dievcata v dvanastke mozno len zacnu poskulovat po chalanoch a nie sa po nich vrhať...
ja som sa zacala malovat az po tom co som mala menstruaciu xD ako pocula som o pripade ze holqa dostala menzes v 9.rokoch to sa mala predtym zacat malovat xD a hned samozrejme zacat sexovat ....myslim ze to by bolo na slovensku ovela viac obyvatelou
To, že táto diskusia bude hodne primitívna mi napovedal už názov.
Neviem, kde na také "vedomosti" chodíš, ale prídu mi dosť hlúpe.
Čo má malovanie sa s prvou menštruáciou ?? - Hľadám pointu ale uniká mi ...
K tvojím super bodom, ktoré by si si mal dať patentovať:
1. Každé dievča sa začne malovať kedy sa mu zachce a absolútne je jedno či pred/po prvej menštruácii.
To, že sa dievča začne malovať neznamená, že túži po sexe..
Príde mi normálne, že sa chce páčiť chalanovi a hlavne sebe samej (ak to samozrejme nepreháňa, myslím normálne dievčatá)
2. Poznatky o prvej menštruácii a podobne nechaj na odborníka ... Ak mám byť detailista tvoj vek s prvou menštruáciou, ktorá nadväzuje na prvý sex nemusí VŽDY súhlasiť ...
3. Chceš mi povedať, že ty ked si mal 14 rokov si sa hral stále s autíčkami ?
Mnoho dievčat v tom veku spoznáva "prvé lásky" a pozerá na chalanov už aj na ako ich frajerov, nie len kamarátov... Striedajú ich jedna radosť, ale to k tomu veku patrí, pokial s nimi nelezú do postele. A tu opäť platí pravidlo, nehádzať všetky do jedného vreca.
Pravda, že dnes začínajú so sexom veľmi mladé dievčatá, ale tak to je ich OSOBITNÁ sprostosť.
Tvoja diskusia sa ma absolútne nedotkla a ani sa s ňou nijak nestotožňujem, len reagujem na tvoj "graf"
Zacala ma svrbiet ked som mala asi12-13 a v 14-nastich som prisla o panestvo.Bolo to sice dobre,ale s odstupom casu si myslim ze so mohla kludne par rokov pockat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
2. prvá menštruácia + 3 roky
3. ... (väčšinou NEnaplnená)
1. nie každá baba, čo sa maľuje, hneď sa zmaľuje ako nejaká štetka, ale tie, ktoré sa namachlia a na ksichte nosia omietku, to je prípad do tvojho výskumu
2. keď dostane baba prvú menštruáciu v 11 rokoch, hneď sa začne vrhať po chalanoch? Tie "+3 roky" sú akurát.
3. Kto by chcel nejakú malú dvanástku, ktorá má chuť na sex? To je úchylné
ake je to nemalovat sa ako stetka lebo ja v tom akosi nevidim ziadny rozdiel a s tym menzesom a 12-stkami zase nechod do extremov aj 12 rocne uz niektore sukaju vid cigani, ale o tych sa tu nevyjadrim lebo by mi zmazali toto forum
že maximálne podľa mňa sú aj menej chtivé dievčatá v 14, alebo teda aspoň menej vyspelé, takže maximálne by som dala takých 16
Rozdiel medzi zmaľovaním a maľovaním je dosť veľký. Tiež sa maľujem, ale nepreháňam to
PS: Cigáňov nechaj tak, tí sú zvláštna kategória a neoplatí sa o nich ani hovoriť
ale poznám také baby
@17 cize ty patris k tym co uz svrbela v 14 ?
@20 a ty uz odkedy sulozis ked si taka mudra co je chore a co nie je, lebo vies ako sa vrvai zlodej krici chytte zlodeja
@24 dakujem, ved aj ty prispej
@25 no ok hanblivka nevadi
zas netreba strkať všetkých do jedneho vreca...
to neries nech si deti jebu...moj nazor je ze s takych vyrastu iba nejaki robotnici a nizsia spolocenska trieda...
naco dvoch? Zaebe ze: jedneho na to, aby ma urobil, druheho na to, aby ma miloval!!!!
Kamo uprav si prieskum
Neviem, kde na také "vedomosti" chodíš, ale prídu mi dosť hlúpe.
Čo má malovanie sa s prvou menštruáciou ?? - Hľadám pointu ale uniká mi ...
K tvojím super bodom, ktoré by si si mal dať patentovať:
1. Každé dievča sa začne malovať kedy sa mu zachce a absolútne je jedno či pred/po prvej menštruácii.
To, že sa dievča začne malovať neznamená, že túži po sexe..
Príde mi normálne, že sa chce páčiť chalanovi a hlavne sebe samej (ak to samozrejme nepreháňa, myslím normálne dievčatá)
2. Poznatky o prvej menštruácii a podobne nechaj na odborníka ... Ak mám byť detailista tvoj vek s prvou menštruáciou, ktorá nadväzuje na prvý sex nemusí VŽDY súhlasiť ...
3. Chceš mi povedať, že ty ked si mal 14 rokov si sa hral stále s autíčkami ?
Mnoho dievčat v tom veku spoznáva "prvé lásky" a pozerá na chalanov už aj na ako ich frajerov, nie len kamarátov... Striedajú ich jedna radosť, ale to k tomu veku patrí, pokial s nimi nelezú do postele. A tu opäť platí pravidlo, nehádzať všetky do jedného vreca.
Pravda, že dnes začínajú so sexom veľmi mladé dievčatá, ale tak to je ich OSOBITNÁ sprostosť.
Tvoja diskusia sa ma absolútne nedotkla a ani sa s ňou nijak nestotožňujem, len reagujem na tvoj "graf"