ja az ked budem mat urcite financne zazemie. par rokov prace za sebou...by ma trapilo svedomie ze som dopomohol dietatu na svet, o ktore by som sa nevedel dostatocne finance postarat...
tak ked moje detsko bude tak haluzit jak ty moja..ci moj..ci co si vlastne ...tak to mu radsej ruky olamem!!..to sa neviete naucit konecne normalne pisat??...boze kam ten svet speje...
aale tipujem ze ty uz mas aj 10 potratov za sebou moja...
ja deti mat nechcem...aspon nie moje vlastne...neznasam male deti...mozno tak niekedy po 30ke ak by mi zacala chybat nejaka ta rodina by som si nejake deti aj adoptovala z domova,ale uz take aby som ich vsetko ja ucit nemusela,nemusela prebalovat z osratych plienok a podobne...ked uz maju takych 5rokov a viac daju sa myslim zvladnut
Bože už juj dakto zmažte preboha...sak to jasne fake...no ale tak vyjadrim sa aj k teme...cca okolo 30...do vtedy si ešte uživat života..a ako už bolo povedane ked budem zabezpečena...praca,byt...a hlavne sa musi najsť otecko... ..
kedy chcem mať, že deti??? mám 18 a táto otázka ma ešte nenapadla. To akože treba užiť života kým sa hýbem a som free a nie sa zbytočne ťažiť záväzkami a deťmi! stačí 25 a hore!
Ale inak...na 13 ročnú máš akési náchylné zmýšľanie. Je všetko doma v poho? *nestará sa, len drbe do všetkého ako hovorí niekto*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ked si nahrabem majetok...aspon v 30
@0 k tebe sa racej nevyjadrujem, lebo by som dostal ban...
Pekny fake z teba dievca.
a este ze 19 prihlaseni...
nabuduce to nesprav take napadne bracho
inak Lenusqa ja z teba nemozem ta tu mam fakt rada ty čo tu davas sa šulam na zemi
sa uvedom, vyser a hlavne sa vyser na to...zatial sa hraj s babikami a nie s penismi ty truba sprosta
ja deti mat nechcem...aspon nie moje vlastne...neznasam male deti...mozno tak niekedy po 30ke ak by mi zacala chybat nejaka ta rodina by som si nejake deti aj adoptovala z domova,ale uz take aby som ich vsetko ja ucit nemusela,nemusela prebalovat z osratych plienok a podobne...ked uz maju takych 5rokov a viac daju sa myslim zvladnut
pri takýchto pripadoch ma chut na deti veeelmi prechadza
condoms 4ewer
a @0 v 15? sak sa nevies postarat ani sama o seba a uz chces dieta? nejsi trosku naivna?
taak len odpovedam: u mna tak 24-27
OTAZKA NA @TOMAS : kedy zmazes tento fake account?
Ale inak...na 13 ročnú máš akési náchylné zmýšľanie. Je všetko doma v poho? *nestará sa, len drbe do všetkého ako hovorí niekto*