Ja si myslim, ze je to spravne. Das svojej prvej laske kopacky len preto, ze je prva a ze chces este spoznat inych ludi? A co ked potom zistis, ze ta prva laska bola najvacsia, ale uz sa nebude dat vratit?
ale ono to je taky zivotny proces ze skusis viac ludi kym prides k tomu pravemu mozno si niekto mysli ze inu osobu uz v zivote lubit nebude a zrazu dub je prec a natrafi sa niekto novy fakt ze hned prva laska by mohla byt ta prava je dost nepravdepodobny ale zase nie nemozny to som tu len napisal ako to byva najcastejsie nema zmysel to riesit sak zivot na ukaze cestu
Podla mojej skusenosti to asi spravne nie je.... Ale asi to zalezi od toho, na koho natrafite.
Ja som ho stretla v 15-tich, vydavala som sa zanho v 22 a rozviedli sme sa minuly rok. Bola som nanho prilis naviazana, resp. prilis ma priputal svojou ziarlivostou. Bohuzial, az dost neskoro som zistila, ze zit sa da aj inak...nielen doma medzi štyrmi stenami. V konecnom dosledku som rada (mozno to vyznie blbo), ale som rada, ze sa to tak skoncilo. Len mi je luto, ze som zahodila prilis vela casu.
Preto teraz zastavam nazor, ze je treba prejst viacerymi vztahmi....Ako inak zistite, kedy je to to prave, spravne?
podla mna nie je spravne naviazat sa hned na prveho ktoreho budem lubit.(uz som lubila) Teraz chodim s niekym koho lubim este viac aj ked som si myslela ze to mozne ani nie je.A mozno stretnem niekoho dalsieho...
nechcem nikomu pukat srdiecka a ani ublizovat a samozrejme nemyslim to tak ze mam kazdy mesiac niekoho ineho...nemam a ani nechcem mat ale viazat sa hned na zaciatku...ved to sa este len "ucime" lubit
Tak to zalezi leeen od toho, kto je ten clovek, moze, ale i nemusi to byt vasa celozivotna laska, vacsinou to tak nie je, ale niekto taky sa urcite najde...
môj otec mal ako prvé (aj posledné) dievca moju mamu. chodili spolu a vzali sa. nikdy nikoho predtym nemali. ja som este ziaden vztah nemal.teraz k veci.
nezálezí ci prvý s kým chodís. ak ho lúbis a on teba, ale naozaj, tak sa vezmite. vies ako zistíš, ci sa skutočne lúbite? prekonáte vsetky tazkosti. on ťa neopustí, ked budes tehotná, bude s tebou az do svojej smrti.nikdy ti nebude neverný.neber si ho len preto, ze je prvý. sobáš sa koná z nekonečnej=večnej lásky.
a preco to volás "vziat si svoju prvú lásku"? potom to nie je láska, ked je prvá.lebo láska je len jedna. z Biblie: Láska je večná, nikdy neskončí.nepozná hranice..."atď.ak chceš povedať, ze príde druhá, tak tá predtým, nebola láskou.
Vyroky ano, len si ich ludia svojsky vysvetluju.... Nic proti biblii ani proti nikomu, len uz som sa stretla s viacerymi, ktori sa na bibliu odvolavaju a konaju uplne inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nech zije SLOBODA!
Ja som ho stretla v 15-tich, vydavala som sa zanho v 22 a rozviedli sme sa minuly rok. Bola som nanho prilis naviazana, resp. prilis ma priputal svojou ziarlivostou. Bohuzial, az dost neskoro som zistila, ze zit sa da aj inak...nielen doma medzi štyrmi stenami. V konecnom dosledku som rada (mozno to vyznie blbo), ale som rada, ze sa to tak skoncilo. Len mi je luto, ze som zahodila prilis vela casu.
Preto teraz zastavam nazor, ze je treba prejst viacerymi vztahmi....Ako inak zistite, kedy je to to prave, spravne?
nechcem nikomu pukat srdiecka a ani ublizovat a samozrejme nemyslim to tak ze mam kazdy mesiac niekoho ineho...nemam a ani nechcem mat ale viazat sa hned na zaciatku...ved to sa este len "ucime" lubit
nezálezí ci prvý s kým chodís. ak ho lúbis a on teba, ale naozaj, tak sa vezmite. vies ako zistíš, ci sa skutočne lúbite? prekonáte vsetky tazkosti. on ťa neopustí, ked budes tehotná, bude s tebou az do svojej smrti.nikdy ti nebude neverný.neber si ho len preto, ze je prvý. sobáš sa koná z nekonečnej=večnej lásky.
to je typicke vysvetlovanie biblie.....
laska urcite nie je len jedna.....a neverim tomu, ze v sucasnej dobe je to tvoje chapanie brane ako samozrejmost.
Vyroky ano, len si ich ludia svojsky vysvetluju.... Nic proti biblii ani proti nikomu, len uz som sa stretla s viacerymi, ktori sa na bibliu odvolavaju a konaju uplne inak.
a po akej dlhej dobe im to prestalo klapat?