ja som neni zufaly len chcem vedet vase nazory...a koli holke by som sa nikdy nezmenil...ubohy su ti co nevedia dat svoj jednoznacny nazor...a len tu nadavaju a idu dotycneho bo dotycnu zhadzovat....
dobre chces vediet jednoznacny nazor? tak tu ho mas:...ked sa ten dotycny zacne hrat na takeho odmeraneho alebo ze na to ide pomaly nenasilne, tak ma to dostane, ja nemam rada takych, co na to idu prilis zhurta a tlacia na pilu, ako sa hovori, u mna taky nezaboduje, mne osobne sa viac paci, ked je taky mily, nezny , nenasilny a v podstate ma natahuje( neberte to doslovne)
podla mna sa nemusis hned vrhnut na tu dotycnu, aby si ju dostal a ona bola z teba cela prec, myslim, ze to nefunguje u vsetkych rovnako, aspon u mna urcite nie.
Takže niečo od -aspoň baby ma tak už volajú od Casanovu - .
Musíš vedieť aký typ je. Určite ma kamarátku tak sa jej na to spýtaj. Miluje nejakú kapelu ? Je romantička ? Ma rada kvety ? , keďže už máš 21 asi - tak rozmýšľaj jasne ešte záleží koľko ma ona rokov ? , Rada plavé? No podľa toho skús niečo vymyslieť ? Najradšej majú baby keď sú dobíjané,(jasne musíš sa jej aspoň trochu páčiť) keď sú ohurovane keď počujú niečo sladké, keď sú chápané stačí ich len pozorne počúvať a prídeš na to .
–– jasne že ku nejakej rokovej pankačke nemôžeš byť romanticky a pozvať ju na večeru alebo nejakú romantičku pozvať na pankový koncert . Aký musíš byť- sčítaný múdri a odvážny, vynaliezavý .
Ver mi baby sú veľmi krehký a pekný nastroj a veľmi nebezpečný! Takže opatrne
Musíš vedieť aký typ je. Určite ma kamarátku tak sa jej na to spýtaj. Miluje nejakú kapelu ? Je romantička ? Ma rada kvety ? , keďže už máš 21 asi - tak rozmýšľaj jasne ešte záleží koľko ma rokov ? , Rada plavé? No podľa toho skús niečo vymyslieť ? Najradšej majú baby keď sú dobíjané,(jasne musíš sa jej aspoň trochu páčiť) keď sú ohurovane keď počujú niečo sladké, keď sú chápané stačí ich len pozorne počúvať a prídeš na to .
–– jasne že ku nejakej rokovej pankačke nemôžeš byť romanticky a pozvať ju na večeru alebo nejakú romantičku pozvať na pankový koncert . Aký musíš byť- sčítaný múdri a odvážny, vynaliezavý .
Čo ich dostane? a to chceš vedieť od ktorej teraz ?
Lebo moju : keď ju hodím na posteľ a urobím jej to jazykom
Moju kamošku keď zoženieš lístky na Tokio hotel potom sa s tebou aj vyspí
Moju bývalú keď si vybavil drahú večeru v nejakej reštaurácii a potom zobral do hotela kde bola prichystaná vaňa plna vody okolo vane sviečky + pekná romantická hudba nejaké to vínko bola tam aj tekutá čokoláda- to ju fakt dostalo tak -že sa prvý krát pomilovala
ja si neviem pomoct...ale ked sa na mna pozre dotycny takym pohrdavym pohladom..bose neviem to opisat..ale dajme tomu..pacil s ami jeden chalan...a sla som akurat z vecka po chodbe do svojej triedy..on bol odvedla..a na usach narazene sluchadla..oprety o dvere a pozoroval zivot na chodbe ..a ked som presla okolo nneho..taky presne ten pohlad hodil..hlava opreta o dvere ..v ociach iskra..cipana..myslela som ze zosaliem v tej chvili..taka situacia ze nevies co mu v tej chvili hmyri v hlave..je o ako .."pod ku mne cica..a ty vies ze zaroven nesmies..."..dokelu..somariny tu pisem..ale aspon som vam napisala zazitok na ktr. tak lahko nezabudenm..taklze skus sa pohrat na nedobytneho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tu ti poradim len jedno, nebud taky zufaly aby si sa menil kvoli babe, bud taky aky si... a mozes byt aj trochu gentleman ak nahodou nie si uz
podla mna sa nemusis hned vrhnut na tu dotycnu, aby si ju dostal a ona bola z teba cela prec, myslim, ze to nefunguje u vsetkych rovnako, aspon u mna urcite nie.
Musíš vedieť aký typ je. Určite ma kamarátku tak sa jej na to spýtaj. Miluje nejakú kapelu ? Je romantička ? Ma rada kvety ? , keďže už máš 21 asi - tak rozmýšľaj jasne ešte záleží koľko ma ona rokov ? , Rada plavé? No podľa toho skús niečo vymyslieť ? Najradšej majú baby keď sú dobíjané,(jasne musíš sa jej aspoň trochu páčiť) keď sú ohurovane keď počujú niečo sladké, keď sú chápané stačí ich len pozorne počúvať a prídeš na to .
Musíš vedieť aký typ je. Určite ma kamarátku tak sa jej na to spýtaj. Miluje nejakú kapelu ? Je romantička ? Ma rada kvety ? , keďže už máš 21 asi - tak rozmýšľaj jasne ešte záleží koľko ma rokov ? , Rada plavé? No podľa toho skús niečo vymyslieť ? Najradšej majú baby keď sú dobíjané,(jasne musíš sa jej aspoň trochu páčiť) keď sú ohurovane keď počujú niečo sladké, keď sú chápané stačí ich len pozorne počúvať a prídeš na to .
Čo ich dostane? a to chceš vedieť od ktorej teraz ?
Lebo moju : keď ju hodím na posteľ a urobím jej to jazykom
Moju kamošku keď zoženieš lístky na Tokio hotel potom sa s tebou aj vyspí
Moju bývalú keď si vybavil drahú večeru v nejakej reštaurácii a potom zobral do hotela kde bola prichystaná vaňa plna vody okolo vane sviečky + pekná romantická hudba nejaké to vínko bola tam aj tekutá čokoláda- to ju fakt dostalo tak -že sa prvý krát pomilovala
.......
.........
..........
atď
Tak rozmýšľaj
pekne ako jej dat slusne najavo po com pasie