Každý, čo mysí že un bude lepší ako il je nepolepšiteľný romantik. Ten chlapec je pravdepodobne odtrhnutý od reálneho sveta. Severokórejská výchova by dokázala spraviť duševného mrzáka aj zo silnejších pováh.
A vôbec, keby mi každé ráno fajčila vtáka iná severská krásavica a mal som garáž plnú RR a bentleyov, tiež by ma nejaké hladomory a medzinárodné vzťahy netrápili.
@hetfield za dedom bude zaostávať, pretože večným prezidentom môže byť len jeden On už môže byť len šupáckym najvyšším vodcom Ak sa nestane večným najvyšším vodcom on, potom by si musel vymyslieť nový titul
@hnisavica Naopak, nie? Václav Havel zomrel zo zármutku nad smrťou Kim Čong ila? Jedine, že by to KČI tušil, že VH zomrie, tak on zomrel skôr A k tomu by sme mohli pridať aj Ch. Hitchensa, ktorý keď si predstavil, že zomrú títo dvaja páni a on bude k tomu musieť niečo napísať, tak preemptívne zomrel
@hnisavica Ja som si to tiež myslel, ale na BBC písali, že Kórejčania dodatočne zverejnili, že zomrel v sobotu o pol jednej ráno nášho času. A Havel zomrel v nedeľu ráno, takže deň po ňom
Hej vtip bol Veď ja som ťa opravoval, len aby som tam mohol zakomponovať toho Hitchensa, ktorý zomrel 15. 12. , teda dva dni pred starými pánmi - hodilo sa mi to tam A čo je smutné, Hitchensa nespomína nikto
@fakefake Mal údajne troch synov (aspoň si o nich myslel, že sú to jeho synovia) Prvého vylúčil z nástupníctva, pretože bol na nepovolenom výlete v Disneylande a druhý vraj nato nemal povahu (ale to sú len dohady). Tento najmladší má len 27-28 a preto to môže byť dlhá vláda, plná krásnych udalostí ako napr. hladomory a vojny pri ktorej bude vláda KČI len bezvýznamným intermezzom medzi "panovaním" dvoch velikánov KIS a KČU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A vôbec, keby mi každé ráno fajčila vtáka iná severská krásavica a mal som garáž plnú RR a bentleyov, tiež by ma nejaké hladomory a medzinárodné vzťahy netrápili.
@hnisavica Naopak, nie? Václav Havel zomrel zo zármutku nad smrťou Kim Čong ila? Jedine, že by to KČI tušil, že VH zomrie, tak on zomrel skôr A k tomu by sme mohli pridať aj Ch. Hitchensa, ktorý keď si predstavil, že zomrú títo dvaja páni a on bude k tomu musieť niečo napísať, tak preemptívne zomrel
@puco90 Kuba bola aj v casoch toho najtvdsieho komunizmu demokraticka oproti tomu co sa robi v KLDR
Hej vtip bol Veď ja som ťa opravoval, len aby som tam mohol zakomponovať toho Hitchensa, ktorý zomrel 15. 12. , teda dva dni pred starými pánmi - hodilo sa mi to tam A čo je smutné, Hitchensa nespomína nikto
dufam ze zacnu trochu upustat od toho tvrdeho komunizmu. Nakoniec aj čína zistila že to je tak lepšie
Ako podľa toho čo som počul o tom režime sú hladomory to najmenej...
Takže zomrel Kim Čong druhý vravíš?