Určite sa vám niekedy stalo že ste naleteli na reklamu.Akurát som čitala nejaký článok o tom že existuju tenisky ktore vraj pomáhaju spalovat kalórie.Zaujímal by ma váš názor na takéto veci (zavádzanie ľudí) a či ste sa už nechali oklamať.
@poke ako čistý amatérsky fyzik ti hovorím že skús si dať polkilové olovo na jadnu nohu a polkilové na druhú a choď si zabehnúť pol kilometra. Alebo stačí aj toľko že zájdeš s tým do školy
nepozerávam reklamy ani si ich nečítam. a ak náhodou hej, tak im aj tak neverím, lebo neverím nikomu a ničomu, takže nehrozí že by som sa nechala oklamať
Každá reklama je o zavádzaní ľudí, aby nás presvedčili, že daný "ich" produkt je najlepší. Osobne na reklamy veľmi neprihliadam.
By the way, najviac sa mi páčia reklamy na produkty, ktoré trasú istými partiami tela a tým ho "vypracujú" a do záberu dajú namakanú ženu/muža. Totálny oblb.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
čojaviem..môže tam byť nejak riešená podrážka že vynaložíš viac námahy na chôdzu.
to je ako s hocijakými potravinami, keď je v niečom 0,5% zeleninky, ktorá obsahuje 0,005% vitamínov, tak už je to "zdravý produkt" ...
to je ako zo sudnej siene, ked chcel dedo vyhrat tank
By the way, najviac sa mi páčia reklamy na produkty, ktoré trasú istými partiami tela a tým ho "vypracujú" a do záberu dajú namakanú ženu/muža. Totálny oblb.