Jeden chalan si vymyslel, že som sa s ním za peniaze chcela vyspať. Teraz som u veľkej skupine ľudí považivaná za kurvu. Chcela by som prísť za ním a pred všetkými ho tak trochu zhodiť aby chlapec pochopil, že za to že nemá žiadne sexuálne skúsenosti s
to takéto pič*viny trápia dnešnú mládež ? normálne povedz že si aj chcela ale že mal takého littlebirda že sa k pohlavnému styku nedalo dopracovať a tak si to nakoniec vzdala ...
povedz mu to normálne :ehm:
pokiaľ by si sa aj snažila ho nejak uraziť, mohla by si z toho vyjsť ako ešte väčšia hus, takže na tvojom mieste by som normálne prišla a povedala mu (kľudne aj medzi 4 očami) že je chobot a že sa to nerobí :ehm:
Ale prečo zhodiť ? čo tým vyriešiš ? Treba chlapa niekde odchytiť, hodiť do kufra auta (samozrejme treba mať kukly aby nič nedokázal), vyviesť za mesto do lesa, zviazať mu ruky oči, vyzliecť, a proste aby prosil o odpustenie, že si to vymyslel a všetko tú jeho spoveď nahrať na video a potom ho vyhodiť v meste bez šiat. A vždy keď ho stretneš tak nahoď taký diabolský výraz tváre. Také jednoduché
@blanc mne ale nejde oňho vieš, aj tak by po pol roku pred kamarátmi nepriznal , že to tak nebolo.....lenže už ma nebavia tie pohlady a akú maju zo mňa haluz @relieforsaddist keby to nie je tak dlho neriešim.... @n0win0u nemám potrebu aby moj prvý bol kokot s kokotom
Kasli na to.. Sak ked to nie je pravda, tak co ta to trapi?
Pripadne mu daj nakladacku ..
Alebo ak pride medzi partiu kde tuto loz vedia, tak podripni do neho, ze kolko minul na sex, a ked daco povie, tak len pogedz , ze preco klame, ze s tebou by ani za peniaze nesli
ked mi zaplatiš tak ho zbijem, alebo mi vytrub namiesto platenia a zbijem ho @mouette alebo mi zaplať za to že ho zbijem a ja ti zaplatim presne tolko isto za to že mi vytrubiš.
Normálne sa s ním porozprávaj medzi štyrmi očami, jeho to zamrzí a pri troche šťastia rozšíri v partií, že to nie je pravda. A ak to nerozšíri tak to nerieš ak sú tí ľudia v partií normálny tak im po čase dôjde že to nie je pravda a zabudne sa na to.
@rocafella myslím že zhodenie pred jeho priatelmi by mu nebolo jedno prečo im niečo také povedal? len preto lebo sa potreboval pochválit...nejakým " zážitkom"
@mouette normalny človek sa takým nechváli či už to bolo skutočné alebo vymyslené Čiže skús ten variant čo som navrhol... Ako tu riešiš nezmysli úprimne ak by niekto pičoviny na mňa vymýšľal to je jediná situácia kedy sa extra vytočím. Lebo ak je to pravda fajn... Ale mne tiež jedna defka za to, že som o nej pravdu povedal a varoval niekoho pred ňou mi povedala: Ak mu niečo zlé ešte o mne povieš tak si na teba také veci vymyslím a poviem tvojej frajerke ..... Lenže to bol bod kedy som ju prerušil s tým že:Ty piča raz by som sa dozvedel, že by si jej niečo povedala ty zle skončíš dávaj si pozor na seba kade chodíš lebo len raz zistím niečo !!! ... A ona na to budeme kamaráti? .. Inak som nekonfliktný typ jediné čo sa ma dotkne sú veci týkajúce sa priatelky, rodiny a moje osoby...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
excuse
pokiaľ by si sa aj snažila ho nejak uraziť, mohla by si z toho vyjsť ako ešte väčšia hus, takže na tvojom mieste by som normálne prišla a povedala mu (kľudne aj medzi 4 očami) že je chobot a že sa to nerobí :ehm:
@relieforsaddist keby to nie je tak dlho neriešim....
@n0win0u nemám potrebu aby moj prvý bol kokot s kokotom
Pripadne mu daj nakladacku ..
Alebo ak pride medzi partiu kde tuto loz vedia, tak podripni do neho, ze kolko minul na sex, a ked daco povie, tak len pogedz , ze preco klame, ze s tebou by ani za peniaze nesli
povedz zas všetkým že má milimetrového kk..., proste ho vytroll