včera som si spomenula na jednu melódiu (myslím že to bol soundtrack k niečomu) a nemôžem si spomenúť odkiaľ ju poznám. no a keďže vám to tu nemôžem zahmkať, skúste mi sem dať nejaké vaše obľúbené klavírové soundtracky, možno sa tam náhodou vyskytne ten m
@ouch ja neviem proste som vcera vecer hrala poker a len tak sa mi to vynorilo v hlave a hmkam si to dodnes aj bratovi som to zamumlala a povedal ze tu melodiu pozna ale nespomenie si odkial. keby sa nehanbim aj to zahmkam, nahram a poslem ti to
a nie som si ista ze to bol soundtrack...iba mam pocit ze sa mi to viaze s nejakym filmom.
ach neznasam ked sa mi toto stane ze si spomeniem na melodiu a neviem si t zaradit
@66janica6 to je klasika znama, ja mam cele TSFH stiahnute, obcas pocuvam .. podobne kompendium je aj X-ray Dog, ale od nich az tak nemam, to je asi 1,5GB co som este nestiahol ...
» vocaroo.com/... - nehanbi sa a podme, mozno to tak lepsie spozname
@66janica6 ty hladas ihlu v neskutocne velkej kope sa a inac tie najlepsie soundtracky su vacsinou od znamych skladatelou co uz su mrtvy viac ako 100rokou. nedavno som len tak behal po nete a vo volakom japonskom anime som pocul mozartovu skladbu
Bez toho zahmkania to asi nikdy nenajdes ked ani film ani nic nepoznas tj. ziadne poznavacie znamenie.
@matwejo Vidím, že si dával pozor ..a áno Mansella by som odporučila a už spomínaný soundtrack k The Fountain..veľmi dobrý..a aj teraz mám pustenú jednu skladbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale sice pises ze yiruma nie... taak potom netusim
@natyfuckingo
keby viem z ktoreho to je filmu alebo kto to hra tak si to uz najdem..ale vobec neviem viem len melodiu a ze je to na klaviri
nie je to síce 2000 a vyššie a vlastne to nie je ani soundtrack (i keď, isto to niekedy bolo aj v nejakom filme).
nebolo to z Corpse bride? tam su dve klavirne pasaze ...
alebo ja mam este v PC z The Fountain, od Clinta Mansella - 10 Together We Will Live Forever ( to je cele klavirne )
@ouch nie
si si 100% istá, že to bol soundtrack?
ono to totiž kľudne môže byť aj nejaká klasika .
a nie som si ista ze to bol soundtrack...iba mam pocit ze sa mi to viaze s nejakym filmom.
ach neznasam ked sa mi toto stane ze si spomeniem na melodiu a neviem si t zaradit
a nebolo to v nejakej reklame?
a toto mi napadlo neviem prečo
ale asi nie .
alebo este jedna je dobra, taka co zrychluje, ale tu asi nepoznas
» vocaroo.com/... - nehanbi sa a podme, mozno to tak lepsie spozname
@seagull1 ani jedna to nie je Goodbye Lenin som videla
@poke pekne, ale nie je to ono
Bez toho zahmkania to asi nikdy nenajdes ked ani film ani nic nepoznas tj. ziadne poznavacie znamenie.
budeš určite lepšia ako ona
Toto asi nebude ono ale ked už pridávate tie tipy...
tin di--dadi tind di dadi____ tin di tadi da
C#1 E1 A1 E1 C#2 E1 A1 E1 , -__C#1 E1 G#1 E1 C#2.....
» www.thevirtualpiano.com/...