Túto historickú osobnosť veľmi obdivujem a ako malá som sa na ňu hrala...(na kleopatru alebo motricu addamsovú) bol to môj veľmý idol a dodnes sa o ňu zaujímam..je to moja najobľúbenejšia historická osobnosť...čo vy na to?
Jedine co dokazala pokaslat to co jej rod dokazal za tie storocia A vyspat sa s cezarom mat snim decko a zapredat narod bola to prva mrcha spina a kurva to je moj nazor na tu vasu kleopatru
no ja neviem preco by som ju mal obdivovat. ved prave ona doslova spustosila cely egypt. keby sa nedala do kopy s caesarom a potom stym markom antoniom ci jak sa volal tak by stale boli faraoni a tradicny staroveky egypt. koli nej sa to stalo rimskym centrom....
Priznam sa, ja neviem co urobila "fajn" alebo "fascinujue" tato prostitutka, tak by ma zaujimalo ci tu nejaka jej fanusicka vypoti viac nez prispevok typu:
Aj keby sa "nevyspala" s Caesarom a Marcom Antoniom, aj tak by Rim skoncil tak ako skoncil. Rimska risa bola privelkym hegemonom, aby si Egypt nechala ujst.
Kleopatra bola sikovna, ale sancu oproti RR nemala a nemal by ju ani nikto iny. Ved koniec koncov...v Ptolemaiovcoch by sme Egyptanov hladali tazko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Tvrdia to historici a historicki analytici.
Jej manzel jej nedokazal splnit tuzby tak balila chlapov.
"Náhodou..."
"Ja si myslím, že je to fajn. "
"Ano Kleopatra je fascinujucu..."
Kleopatra bola sikovna, ale sancu oproti RR nemala a nemal by ju ani nikto iny. Ved koniec koncov...v Ptolemaiovcoch by sme Egyptanov hladali tazko.
skvela zenska