skúšala ale len z rozmaru, lebo to nepotrebujem. Som maximálne spokojná so svojimi mihalnicami...to vytáčanie nemá trvalý efekt...a robiť to pravidelne určite neplánujem.
Ja ich používam .. najprv som sa bála že si odštiknem mihalnice,ale v pohode .. niekedy si skoro štipnem viečko,ale nebolí to .. potom ...a neodporúčala by som po nanesení špirály,lebo potom sa trochu zlepia,a sú také nepirodzene..pred špirálou si daj .. aj keď,to nevydrží veľmi dlho...ale môžeš skúsiť nahriať ich..trošku..ale aby neboli velmi horuce..a potom to vydrží dlhšie..
skusala som o asi 2x a vzdy jedno oko sa mi podarilo natocit a druhe som si pristipla cele viecko - zacala som plakat - mala som rozmazane cele oci tak som sa na to vykaslala. a v poslednom case uz ani spiralu nenosim skoro
@lvanka to uz napisala, ked ma niekto "rovne risy", tak mu ich vytocia a nasledne moze pouzit spiralu
lebo niektore zeny maju aj po spirale riasy, take, ze im smeruju dodola a nevyzera to prilis lakavo, tieto kliestiky im ich vytocia a potom je to fakt super
Používam! Takmer každý deň, pred nanesením tenkej vrstvy maskary, na 3x, počkám chvíľu, znova JEMNE vytočím a nanesiem iba troška maskary na zafixovanie. Riasy vyzerajú neporovnateľne lepšie ako predtým!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a preco nie?
lebo niektore zeny maju aj po spirale riasy, take, ze im smeruju dodola a nevyzera to prilis lakavo, tieto kliestiky im ich vytocia a potom je to fakt super