Zdar, chcem sa spýtať ako ste oznámili ale nejakým spôsobom dali na javo váš záujem o ju/neho, myslím ten krôčik od kamarátstva k priatelstvu. Alebo ako ste sa dali dokopy. Za každú odpoved dakujem
krocik od kamaratstva k priatelstvu ? ... tak to je len isty usek celej problematiky .... a vyjadrovalo by to len istu zriedkavu situaciu...lebo vztah sa odvyja uz od prveho vysloveho slova v interakcii s danou babou .... skus prestylizovat otazku a urcite dostanes viac odpovedi
sak kukaj na nu....povedz niekomu a ten vykeca dalej jak klasicky clovek pozvi ju von sa chod s nou prejst a a skus jej povedat abo naznacit a tak a potom chod niekde kde budete samy povedz jej to a nech sa rozhodne a ece jej daj pusu a hned mas vybavene cele a ak bude nasrata za to tak sa jej potom ospravedln
Nie ze by som bol clovek co by k tomu mal skutocne co povedat, ale skor si myslim teda ze by to malo smerovat tak cely ten cas, aby ked to pride aby nebolo sklamanie z odmietnutia..
mas veeela moznosti skoro je tu leto možete spolu napríklad tancovat a ak troška otočíš hlavu a das dlhy pohlad neboooj pojde to.. pootočí hlavu aj ona a už nebudete ,, len ,,kamaráti ale najprv si rrozmysli či to chces lebo z lásky už nikdy nevznikne take kamaratstvo ako ste mozno mali doteraz
@wardog Ja si len nepamätám, kde a kedy nastal ten zlom, sused
Inak viem presne ako sme sa dali dokopy, ako sme sa zoznámili (nech žije BIRDZ), kedy sme sa stretli náhodne, kedy plánovane... raz ti to môžem vo výťahu povedať
@goticpoethic pár rokov sa venujem bojovým umeniam takže v tom nevidím problém a keby nepomohlo tak kričať viem dosť, hádam by ma prišla teta Markovičová zachrániť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Prvy bol este v piatom rocniku - just povedal kamaratovi nech jej to povie
Druhy bol tento rok - usmievanie, zmurkanie a bum rzrazu pusa
prides k nej a : hej pico ces zajebat ? mozme aj pivko dat a futbal
zrejme jej dojde, o co ide... a potom uvidis
ak ju nechceš zdrogovať a ožrať tak sú tu možnosti:
- romantika - ideálna možnosť ako ju prekotíš...máloktorá odolá
- dlhšie kamarátstvo - prekotíš ju po dlhšom čase, ale je tam možnosť že si nájde iného alebo ju už budeš brať ako kamošku
- povedať na rovinu - možnosť odmietnutia alebo nesmierneho uznania a prekotíš ju v ten deň
tam máš podrobný návod
Našťastie urobil prvý krok on, takže s týmto som nemala nejaké problémy
Inak viem presne ako sme sa dali dokopy, ako sme sa zoznámili (nech žije BIRDZ), kedy sme sa stretli náhodne, kedy plánovane... raz ti to môžem vo výťahu povedať
A akože si myslíš, že pár rokov sa venuješ nejakým bojovým umeniam a ja sa ťa zľaknem? Ts, prosím ťa...