@Sumivybanan presne tak!! súhlas ja si myslím že sa dostanú do politiky či už budú v koalícií či opozícií ale treba na nich čas a nie ich voliť za ich krásne reči nech ukážu čo vedia a potom sa uvidí nie len tak bez hlavo ich voliť(ani ich väčšina obyvateľstva nepozná takže nemá ani dôvod ich voliť) možno to sú ďalší hraboší ktorý hrabu iba pre seba kto ho vie je to nová strana ktorá ešte nemá žiadne meno a ani ohlas tak nemá dôvod ich voliť zatiaľ.
Vahal som medzi SDKU/KDH/SaS. V KDH mi je velmi symapticky Lipsic (aj par dalsich) ale stranu ako celok moc nemusim. SaS su populisti, ktori si celu politicku "karieru" vybudovali na preslapoch Dzurindu a okrem Sulikovej danovej reformy nic nedokazali, mozno v dalsich volbach zmenim nazor.. Takze som ostal pri SDKU bezohladu na to, ci bude volebny lider Miklos, alebo Radicova (ci niekto iny).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
...fico si moze dristat kolko chce o "prani penazi"..nepredlozil ani pol dokazu, len reci, kto mu ma verit...
@Mm47 100% suhlas..