to nema cenu podla mna volit sas, olano alebo ine. oni sa ajtak pohadaju a zasa to pojde na ukor smeru. ja asi dam kisku. saska sa rozpada, olano je fajn ale matovic no ... a PS/spolu odmietam volit
@chlorofyl Ja si osobne myslím, že práve SaS a OĽaNO sú skúsenejšími stranami, v politike sú už dlho tak Sulík ako aj Matovič. Oproti tomu PS-Spolu a Za ľudí sú tie typy strán, ktoré vždy vzniknú pred voľbami a väčšinou sa aj rýchlo rozpadnu, viď Sieť. Ale samozrejme, každý nech si volí koho chce, ja za to človeka nesúdim, iba ma zaujímali rôzne pohľady. Jediné čo dúfam, že súčasná vláda už pokračovať nebude (opäť môj názor
@samuelfghk no to ano. ale oni su mala opozicia na to aby nieco zmenili. oni akurat tak veci viacmenej pozastavili. ale to oproti oblude ako smer sa asi ani neda inak. a kiska je v politike uz dlhsie (vdaka svojej prezidenture) takze preto by som ho zvolil. ano, sas aj olano su dlho ale to su zasa len schizmy a neustale sa triestenie na male skupiny - pozri sa na demokraticku uniu ktora sa odclenila od sas.
@rothschild Ale rozhodne ho nepodporoval. Súčasná opozícia (okrem Kotlebu) vždy aktívne bojovala proti korupcii. Nezhody medzi jednotlivými stranami sú skôr na škodu. Inak voliči súčasnej opozície pozor tiež na Kollara, nedal by som ruku do ohňa za to, že v rámci vytvorenia vlády nepôjde so Smerom
konieckoncov, on tie stretnutia nikdy nepopieral, ale okrem toho, že sa s ním niekoľkokrát stretol, neboli tam žiadne kauzy okolo toho » sulik.sk/sasanka-kocner-...
...a k teme, ešte nie som úplne rozhodnutý, zvažujem 3 strany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.facebook.com/nblahova/photos...
konieckoncov, on tie stretnutia nikdy nepopieral, ale okrem toho, že sa s ním niekoľkokrát stretol, neboli tam žiadne kauzy okolo toho » sulik.sk/sasanka-kocner-...
...a k teme, ešte nie som úplne rozhodnutý, zvažujem 3 strany