@hoperpohroma@23 echo to myslel ako sarrkazmus predpokladam (teda dúfam)... ja by som pretiahol to dlhonohe dievca co sedi oproti mne pri stole a stale sa nam tak nenapadne stretavaju pohlady ale jej kamoska tiez neni zla teraz rozmyslam nad zamienkou ako s nimi nadviazat kontakt, modelingove vizitky som nechal doma
Caute ludkovia prepacte ze rusim ale prosim vas aby ste podporili jednu kamaratku velmi by jej to pomohlo www.pluska.sk/emma/fashion-central/priebezny-rebricek.html hlas pre SUMMER LOOK DAKUJEM VAM trva to sekundicku a bez registracie dakujeem
@klaudiqaaa aleba to znie ako výzva 8)
...ja som ale tiež chcel napísať, že sa dovtedy ešte vyšanti, lebo po tom už budeš pripravená svoje celožitovné áno :happy: :letim: :letim:
@marleymt tak toto som nepoznal.. ale typek je frajer len skoda toho spevu..
inak k teme.. trochu mi to pripomina "podchod v brne", kde ked tadial prechadzam predavaju tam v cokolade balene oriesky a podobne srandy a uzasne to tam vonia.. avsak nikdy som si tam nic nekupil, lebo by mi to pokazilo tu radost z tej vone..
tak i tu.. fakt, ze je nieco nedosiahnutelne z toho robi nieco prijemne pritazlive.. (otazkou zostava ci to je skutocne i chcene.. alebo je to myslienka, co ak )
inak ono to nevoňajú tie oriešky v čokoláde, ale hneď vedľa nich predáva pani v takom malom obchode oriešky v cukri/cukre a tie sú fakt moc dobré, si to niekedy kúp, budeš mať radosť z tej vône aj potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
zdravim vas z Ostravy!
a snivaj
@maugly ja napr neviem
sarkazmusdopiče
okrem toho, mne je srdecne jedno, kto z vas zufalych trtkov by ma chcel pretiahnut
...raz to ale príde,a bude to trvať minimálne tak týždeň ..nonstop
@10
@psychomanson no to dúfam! ale potom už inú chcieť nebudeš
...ja som ale tiež chcel napísať, že sa dovtedy ešte vyšanti, lebo po tom už budeš pripravená svoje celožitovné áno :happy: :letim: :letim:
Ale @10.
inak k teme.. trochu mi to pripomina "podchod v brne", kde ked tadial prechadzam predavaju tam v cokolade balene oriesky a podobne srandy a uzasne to tam vonia.. avsak nikdy som si tam nic nekupil, lebo by mi to pokazilo tu radost z tej vone..
tak i tu.. fakt, ze je nieco nedosiahnutelne z toho robi nieco prijemne pritazlive.. (otazkou zostava ci to je skutocne i chcene.. alebo je to myslienka, co ak )
inak ono to nevoňajú tie oriešky v čokoláde, ale hneď vedľa nich predáva pani v takom malom obchode oriešky v cukri/cukre a tie sú fakt moc dobré, si to niekedy kúp, budeš mať radosť z tej vône aj potom